E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

10 τρελά πράγματα που μπορεί να σκέφτεται μια γυναίκα...

Σάββατο 13 Απριλίου 2013


Να έχετε το νου σας κιόλας. Πρέπει να προσέχετε τι σκέφτετε η κοπέλα σας. Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Εμείς σας παρουσιάζουμε δέκα πράγματα που συνήθως έχουν στο μυαλό τους. Διαβάστε παρακάτω. 

10. Ξεκινάμε όταν είστε στο δρόμο με μια κοπέλα και κάποιος περαστικός της πει κάποιο γλυκόλογο. Εκεί σκέφτεται ότι εδώ πρέπει εσεις σαν σύντροφος της να την υποστηρίξετε. Για αυτό πρέπει να καταλάβετε τα πάντα, ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα.

9. "Αξίζει αυτή η 50 ευρώ μάσκαρα να την πάρω;" αναρωτιούνται. Οι γυναίκες κάνουν πολύ εύκολα shopping therapy και άνετα το παρακάνουν μερικές φορές. Και όλες τους, ξεπερνάνε κάθε πιθανό εμπόδιο για να τα καταφέρουν(οικονομικά, αρρώστιες κτλπ).

8. Πολλές φορές σκέφτονται "δείχνω σέξυ". Αυτό της ανεβάζει στα ουράνια. Άμα της πείτε ότι έχει πάρει κιλά ή κάτι τέτοιο, δεν θα είναι και το καλύτερο. Πρέπει να της δείξετε ότι καταλάβετε και φυσικά την θεωρείται όμορφη. Μια κοπέλα πρέπει πάντα να θεωρεί τον εαυτό της ωραίο και να έχει αυτοπεποίθηση φυσικά.

7. "Δείχνω πρόστυχη με αυτό το ρούχο". Ουσιαστικά θέλουν να μας δείξουν ότι έχουν και σεβασμό μέσα τους. Βέβαια με αυτά που φοράνε, μπορεί εμείς να μην το νομίζουμε αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

6. Υπάρχουν βέβαια και οι σκέψεις της "ξανθιάς" που είναι τρελές. Δηλαδή προσπαθούν να βγάλουν συμπέρασμα για οτιδήποτε με τρόπο που δεν γίνεται. Και τότε είναι που γίνεται χαμός.

5. Με "μισεί αυτή η γυναίκα" σκέφτονται πολλά κορίτσια όταν πάνε με το αγόρι τους κάπου να διασκεδάσουν και βλέπουν κάποια να τους κοιτάει. Συνήθως η ζήλεια είναι ο πρώτος λόγος που γίνεται αυτό αν και αρκετές κοπέλες δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί γίνεται αυτό.

4. "Γιατί δεν με αγαπάει" σκέφτονται πολλές. Και είναι κάτι που είναι πολλές φορές συνηθισμένο. Ετοιμάστε λοιπόν την απάντηση σας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

3. "Αυτός ο άντρας είναι σέξυ....ή μήπως είναι γκέι". Εδώ πρέπει να πούμε ότι το θέμα με το τι φύλλο γουστάρει τελικά ένα αγόρι απασχολεί πολύ τις γυναίκες. Και σίγουρα θα τις ξενερώσει άμα δουν ότι ο κούκλος που τους αρέσει προτιμάει το δικό του φύλλο από εκείνες.

2. "Μήπως είμαι έγκυος". Τώρα δεν ξέρουμε τι ακριβώς να πούμε για αυτό, αλλά πάντως την θεωρούμε μια πολύ περίεργη σκέψη. Ειδικά όταν αυτή εμφανίζεται πολύ συχνά. Ακόμα και αν δεν υπάρχει κανένας λόγος.

1. "Γιατί αυτός ο celebrity δεν καταλαβαίνει ότι είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον". Θέλετε τον Ryan Gosling ή τον Σάκη Ρουβά το ίδιο μας κάνει. Αυτή η περίεργη σκέψη τους κατατρέχει το μυαλό και εμάς μας κάνει να απορούμε. Είναι τρελό όταν οι γυναίκες παθαίνουν κάτι για έναν star, αφού τον κυνηγάνε όπου και αν πάει και περνάει τον παθών του τον τάραχο!!

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger