E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 13 Απριλίου 2013

Σάββατο 13 Απριλίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις και τρικλοποδιές που θα σου βάλουν κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι σου αυτό το Σάββατο. Θα γίνουν ορισμένες αποκαλύψεις, που θα σε επηρεάσουν αρκετά. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου έξω από το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στον σύντροφό σου, αλλά η θέση της Σελήνης στον Ταύρο μέχρι το απόγευμα, δεν σε αφήνει να εκδηλωθείς όπως θα ήθελες. Μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις και να περιμένεις μέχρι το βράδυ, που η Σελήνη θα έχει περάσει στους Διδύμους, για να του μιλήσεις γι’ αυτά που σε αγχώνουν. Όσο για σένα που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, η συμβουλή των άστρων είναι να ανοιχτείς λίγο περισσότερο σε αυτούς που σε φλερτάρουν, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τι άνθρωποι είναι και αν κρύβουν κάτι ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, φίλε Κριέ. Τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς, τώρα βρίσκουν τις λύσεις τους και εσύ νιώθεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.





Ταύρος
21/4-20/5

Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αυτή την περίοδο στη ζωή σου, αγαπητέ Ταύρε, και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και να είσαι σίγουρος πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις και την επιτυχία που σου αξίζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με περισσότερο ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί την μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις πολύ αξιόλογους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις ένα πρόγραμμα για το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.






Δίδυμοι
21/5-21/6


Σήμερα, φίλε Δίδυμε, έχε υπομονή με τους συνανθρώπους σου. Θα γίνονται κάποια λάθη και δεν θα τα προλαβαίνεις. Την στιγμή που θα διορθώνεις τα πρώτα λάθη, θα γίνονται από κάποιον άλλο τα δεύτερα λάθη και εσύ θα παριστάνεις τον δρομέα σε μαραθώνιο, γιατί θα τρέχεις από τον ένα στον άλλο, να διορθώσεις αυτά που πράττουν χωρίς να σκέφτονται. Δεν λειτουργούν όλοι με τη λογική όπως εσύ! Δέξου τον διπλανό σου με τα ελαττώματα και τα προτερήματά του.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου από το τίποτα, αγαπητέ Δίδυμε. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα, για να αποφύγεις τα προβλήματα και μην δίνεις σε κάποιες κουβέντες περισσότερη σημασία, από όση τους αναλογεί. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, προσπάθησε να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου και να βγεις ραντεβού και με άτομα που ίσως να μην σου πολυγεμίζουν το μάτι, έχεις όμως κοινά ενδιαφέροντα μαζί τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, αν είσαι Δίδυμος. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.






Καρκίνος
22/6-22/7

Να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, φίλε Καρκίνε, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, γιατί τότε βλέπεις μερικές καταστάσεις από την αρνητική τους πλευρά, χωρίς λόγο. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο σημείο της αυτό το Σάββατο. Η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν είσαι ακόμη έτοιμος για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Όμως, με λίγη ενέργεια παραπάνω θα πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα. Μπορείς να καταφέρεις πολλά και να κάνεις τη σχέση σου όπως την έχεις ονειρευτεί, αρκεί βέβαια να προσπαθήσεις και εσύ γι’ αυτό και να μην τα περιμένεις όλα από το ταίρι σου. Και αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, η Σελήνη στους Διδύμους από το απόγευμα και μετά, θα αυξήσει πολύ την κοινωνικότητά σου και θα γνωρίσεις πολλούς, ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ακόμη κι αν κάποιος από αυτούς δεν ξυπνήσει τον πόθο σου, σίγουρα θα σε κάνει να περάσεις ένα πολύ ωραίο βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έχεις τόση δυναμικότητα και ζωντάνια, που θα διαθέτεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάποια σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα καθυστερήσουν και θα εκνευριστείς, αλλά κάνε λίγη ακόμη υπομονή και από αύριο, που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει, όλα όσα σε απασχολούν θα πάρουν το δρόμο τους. Προσπάθησε επίσης να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για να εκφράσεις στον σύντροφό σου όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό. Όσο για σένα που ακόμη δεν λέει να σε αφήσει η μοναξιά, μην ανησυχείς γιατί πολύ σύντομα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, φίλε Λέων, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή σήμερα. Απόφυγε επίσης να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει που θα αφορά σε οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.





Παρθένος
24/8-22/9

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, φίλε Παρθένε, και μην κάνεις πίσω σε καταστάσεις που μπορεί να θεωρείς αρνητικές. Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτό το Σάββατο θα είναι σημαντικές και πολλές. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεάζεσαι από τίποτε και κανένα. Θα δεις ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει, καθώς η ενέργειά σου είναι πολύ μεγάλη και η τύχη είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αγαπητέ Παρθένε, αρχίζουν να αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωσή της και η Αφροδίτη από τον Κριό θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις κάποιες αμφίβολες καταστάσεις. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, με τις καλές επιρροές της Σελήνης στους Διδύμους, από το απόγευμα και μετά, μια καινούργια γνωριμία ίσως έρθει να ταράξει την ηρεμία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου, αλλά καλό είναι να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις πριν σιγουρευτείς.





Ζυγός
23/9-22/10

Θα έχεις ένταση αλλά και περίσσια ενέργεια αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Ζυγέ, για να διεκπεραιώσεις αρκετά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Σήμερα θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά είναι εύκολα προσπελάσιμα, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, με την συζήτηση που θα κάνεις με τον σύντροφό σου σε χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου, πιο ουσιαστικές και γερές. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η Σελήνη στους Διδύμους από το απόγευμα και μετά, σου δίνει πολύ καλές επιρροές, για μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να βελτιώσεις περισσότερο τα οικονομικά σου και αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να έχεις την προσδοκώμενη επιτυχία.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα όλα πηγαίνουν καλά, αρκεί να μην κάνεις υπερβολές, αγαπητέ Σκορπιέ. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και είναι σίγουρο ότι θα σου έρθουν τα καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, φρόντισε να σταθείς δίπλα στο σύντροφό σου και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του, γιατί μία τέτοια κίνηση θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Κι εσύ που ακόμη ψάχνεις ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Μπορείς να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και, εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει η γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου οι συνθήκες αλλά και οι προτάσεις που θα δεχτείς, θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις όμως, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, καθώς και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.





Τοξότης
23/11-21/12

Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα επερχόμενα σχέδιά σου, αγαπητέ Τοξότη. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου, για να νιώσει και αυτός με την σειρά του καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους από το απόγευμα και μετά, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά το αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες, που υπήρχαν στο παρελθόν.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, φίλε Αιγόκερε, και πρέπει να ελέγχεις πολύ καλά ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις, που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μέρα που σου φυλάει πολλές εκπλήξεις θα είναι αυτό το Σάββατο για το ζώδιό σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για θέματα που δεν είναι κοινού ενδιαφέροντος. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, σε περιμένει μια νέα γνωριμία, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος, έτσι ώστε να αρχίσουν να αποκτούν κάποια ισορροπία τα οικονομικά σου.





Υδροχόος
20/1-19/2

Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με αισιοδοξία, φίλε Υδροχόε, για να μπορέσεις να λύσεις όσα προβλήματα σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και βλέπεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Αυτή την περίοδο σκέφτεσαι με περισσότερη σοφία. Θα ανταμειφθείς γι’ αυτό, αφού οι καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες σήμερα στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσετε καλύτερα τόσο εσύ, όσο και ο σύντροφός σου. Όσο για σένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, να περιμένεις μία πρόσκληση από άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που τρέφει ερωτικά αισθήματα για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου σήμερα θα τα καταφέρεις αρκετά καλά, αγαπητέ Υδροχόε. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Φίλε Ιχθύ, αυτό το Σάββατο κάποιος θα σου υποβάλει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Καλό θα είναι λοιπόν να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, γιατί πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα. Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, γιατί από την πολύ την σκέψη, θα χάσεις και τα δεδομένα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, από το πουθενά θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου χαλαρά και ήρεμα και θα δεις ότι θα έχεις θετική ανταπόκριση και κατανόηση από την μεριά του. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, να περιμένετε ευχάριστα νέα και προσκλήσεις, από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ενδώστε, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις του παρελθόντος και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger