E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πώς η Βόρεια Κορέα κάνει πλύση εγκεφάλου στη νέα γενιά της [εικόνες]

Σάββατο 13 Απριλίου 2013



Μπορεί να είναι μόλις επτά χρονών, ωστόσο τα σκυθρωπά αυτά παιδιά βρίσκονται ήδη στη φάση της στρατολόγησής τους, στο τυραννικό καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν, το οποίο κινεί γη και ουρανό, προκειμένου να εξαπολύσει πυρηνική επίθεση στον πλανήτη.
Στοιχισμένα κατά δεκάδες, τα πρόσωπά τους μετά βίας απεικονίζουν συναισθήματα, καθώς υποχρεώνονται να ορκιστούν πίστη και αφοσίωση στον αρχηγό τους, καθώς και να τον αποκαλούν “πατέρα” τους.
Οι εξοργιστικές αυτές φωτογραφίες, που παρουσιάζουν κυριολεκτικά το παιδομάζωμα που λαμβάνει χώρα στη Βόρεια Κορέα, είδαν το φως της δημοσιότητας τη στιγμή που η ένταση γύρω από το δικτατορικό καθεστώς εντείνεται ολοένα και περισσότερο, με τα σύννεφα πολέμου να έχουν εγκατασταθεί για τα καλά επάνω από το ασιατικό κράτος.
Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στο στάδιο Kim II Sung της Πιονγιάνγκ, προκειμένου να παραστούν στην τελετή ορκωμοσίας αιώνιας πίστης των ανήλικων παιδιών, τα οποία εισέρχονται στην Korean Children’s Union, μία πολιτική οργάνωση για παιδιά ηλικίας επτά έως 13 ετών, στην οποία αφοσιώνονται πλήρως στην εκπαίδευση για την προστασία -με κάθε κόστος- της χώρας τους. Συνταξιοδοτημένοι αξιωματούχοι βοηθούν τα νεαρά παιδιά να δέσουν τα κόκκινα μαντήλια γύρω από τον λαιμό τους, ενώ τα μυούν στο πνεύμα του του καθεστώτος τους.
Στην ομιλία του προς τους νέους, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, στην 66η επέτειο της οργάνωσης, τόνισε στα παιδιά ότι είναι τα παιδιά ενός “πανίσχυρου έθνους, στο οποίο κάθε σπίτι αποτελείται από γέλιο και όλοι ζουν σε πλήρη αρμονία”.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger