E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μέλος αντι-γκέι οργάνωσης καταδικάστηκε για παιδεραστία

Σάββατο 13 Απριλίου 2013



Για κακουργήματα ενάντια στην ίδια της την κόρη 
Η Lisa Biron, μια δικηγόρος από το New Hampshire που συμμετείχε σε μια χριστιανική δεξιά οργάνωση κατά των γκέι, έχει βρεθεί ένοχη για παιδική πορνογραφία.
Η Biron έχει επανειλημμένα βιντεοσκοπήσει την ίδια της την κόρη σε σεξουαλικές συνευρέσεις με δύο άντρες.   Σύμφωνα με το opposingviews, η 43χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με ελάχιστη ποινή φυλάκισης 25 ετών. Βρέθηκε ένοχη από ομάδα ενόρκων την Πέμπτη, οι οποίοι πήραν την ομόφωνη απόφαση συνεδριάζοντας λιγότερο από μια ώρα.
Το Νοέμβριο η Biron συνελήφθη από το FBI, κατηγορούμενη για οχτώ κακουργήματα όταν αποκαλύφθηκε ότι έχει βιντεοσκοπήσει μια 14χρονη ενώ κάνει σεξ με άντρες. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι αυτό το κορίτσι ήταν η κόρη της.   Η Biron επίσης βιντεοσκόπησε τον εαυτό της ενώ έκανε σεξ με την κόρη της.   Στην προσωπική της σελίδα του Facebook η Biron ισχυριζόταν ότι η Βίβλος είναι το αγαπημένο της βιβλίο και ότι συμμετείχε στη Συμμαχία για την Υπεράσπιση της Ελευθερίας.
Αυτή η οργάνωση δηλώνει ότι «προσπαθεί να μεταμορφώσει το νομικό σύστημα» για τη “θρησκευτική ελευθερία, την ιερότητα της ζωής και για το γάμο και την οικογένεια”.   Η ομάδα είναι κατάφωρα ενάντια στους γκέι και εξαπολύει «σφοδρές προειδοποιήσεις» ενάντια στις «επιδιώξεις των ομοφυλόφιλων», ειδικότερα μέσα στο βιβλίο τους, που έχει γράψει ο πρόεδρος της οργάνωσης, Alan Sears, μαζί με τον διευθυντή, Craig Osten.
Στο βιβλίο περιγράφεται πως «οι επιδιώξεις των ομοφυλοφίλων» θα καταστρέψουν τη θρησκευτική ελευθερία και την ελευθερία του λόγου. Σε ένα κεφάλαιο αναφέρεται ότι η παιδεραστία σε κολλέγια είναι αποτέλεσμα της ομοφυλοφιλίας και ότι η ομοφυλοφιλία και η παιδεραστία συνδέονται μεταξύ τους.
Μετά τη σύλληψη η οργάνωση αφαίρεσε όλα τα ίχνη της Byron από το σάιτ και από την σελίδα του Facebook. Μάλιστα σε ρεπορτάζ του CBS News εκπρόσωποι της οργάνωσης ισχυρίστηκαν ότι δε συνεργάστηκαν ποτέ με τη Biron.
Πηγή  www.lifo.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger