E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πότε έλεγε την αλήθεια ο κ. Διώτης; - Από το «μια ματιά έριξα στη λίστα», τώρα ομολογεί ότι είχε και τρίτο usb

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013


Από αντίφαση σε αντίφαση πέφτει κάθε φορά που καταθέτει στην προανακριτική επιτροπή ο πρώην ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ Γιάννης Διώτης. Στην τρίτη κατά σειρά σημερινή κατάθεσή του ο κ. Διώτης παραδέχθηκε ότι είχε δημιουργήσει και τρίτο usb, κάτι που προέκυψε αρχικώς ως πληροφορία από το πόρισμα της εγκληματολογικής υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Διώτης που στην πρώτη του κατάθεση για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ στην επιτροπή θεσμών της Βουλής τον Οκτώβριο του 2012 είχε πει ότι απλά και μόνο έριξε μια ματιά στη λίστα, σήμερα έφτασε στο σημείο να πει ότι το τρίτο στικάκι που δημιούργησε το χρησιμοποιούσε ως στικάκι εργασίας και κυρίως για να εκτυπώνει δεδομένα της λίστας. Πάντως ο κ. Διώτης ανέφερε ότι στις 16 Ιανουαρίου του 2012, ημερομηνία που σύμφωνα με το πόρισμα των ειδικών το στικάκι μπήκε για τελευταία φορά στον υπολογιστή του, έβαλε το usb προκειμένου να δει τι περιέχει και όταν είδε το κατέστρεψε.

Ωστόσο η νέα κατάθεση Διώτη προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό στα μέλη της επιτροπής για τη συνολική αξιοπιστία του μάρτυρα. Μάλιστα όπως έλεγαν βουλευτές στους δημοσιογράφους «έτσι όπως έχει εξελιχθεί το θέμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε τίποτα απ' όσα λέει ο κ. Διώτης, όση καλή διάθεση κι αν έχουμε».

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger