E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Κάτω τα χέρια σου, μην με ακουμπάς»: Αγριος καβγάς Ακη με αστυνομικούς

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013


Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πει δυο κουβέντες με φίλους και συγγενείς του που βρίσκονταν στην αίθουσα θεώρησε ο Ακης Τσοχατζόπουλος ότι ήταν η διακοπή της δίκης του την Τρίτη στο Εφετείο, ύστερα από το απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα. Ομως, οι αστυνομικοί που ήταν επιφόρτισμένοι με την εκκένωση της αίθουσας δεν συμμερίστηκαν την βούληση του πρώην υπουργού να τα πει με τους συγγενείς του με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τον εκνευρισμό του και να ξεσπάσει άγριος καβγάς.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Ακης Τσοχατζόπουλος επιχείρησε να επωφεληθεί από την ευκαιρία της διακοπής της δίκης προκειμένου να συνομιλήσει με τους συγγενείς του που βρίσκονταν στην αίθουσα.
Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους επέμεναν να τους ακολουθήσει στην έξοδο, προκειμένου να εκκενωθεί η αίθουσα. Τότε ήταν που ήρθε και η έκρηξη του πρώην υπουργού.
«Σας παρακαλώ, προχωρήστε» φέρονται να είπαν οι αστυνομικοί απευθυνόμενοι στον Ακη Τσοχατζόπουλου για να λάβουν την απάντηση «σιγά ρε παιδιά...». Ο πρώην υπουργός συνέχισε να κατευθύνεται προς την έξοδο, αλλά στην πορεία συνάντησε έναν ακόμη συγγενή του με τον οποίο θέλησε να ανταλλάξει δυο κουβέντες. Τι κάνεις; Έλα εδώ να σε φιλήσω», φέρεται να του είπε ο κ. Τσοχατζόπουλος.
«Προχωρήστε!» επανέλαβαν οι αστυνομικοί για να λάβουν την εξής απάντηση από τον πρώην υπουργό: «Σιγά ρε παιδιά. Να έρθουν οι συγγενείς μου μέσα». «Ορίστε; Δεν γίνεται αυτό» αποκρίθηκαν οι άνδρες της ασφάλειας, κάτι το οποίο αγνόησε ο κ. Τσοχατζόπουλος που συνέχισε να προτρέπει τους συγγενείς του να τον ακολουθήσουν στη διπλανή αίθουσα για να τα πουν.
Η μεγάλη έκρηξη του πρώην υπουργού ήρθε, όμως, όταν ενώ ανέβαινε τις σκάλες συνοδεία των αστυνομικών σκόνταψε. Ο διάλογος που ακολούθησε έχει ως εξής
Τσοχατζόπουλος: Ρε παιδιά θα περιμένετε;
Αστυνομικός: Έχουμε απειλητικό τηλεφώνημα
Τσοχατζόπουλος: Ένα λεπτό. Φύγετε από μπροστά μου. Αφήστε τις κουβέντες τώρα.
Αστυνομικός: Σας παρακαλώ...
Τσοχατζόπουλος: Κατέβασε τα χέρια σου. Μη με ακουμπάς.
Αστυνομικός: Μα δεν σας ακουμπάω.
Τσοχατζόπουλος: Άσε να έρθουν μέσα οι συγγενείς μου τώρα.
Αστυνομικός: Μα θα γίνει κακό.
Τσοχατζόπουλος: Μην με σπρώχνεις εμένα. Κατέβασε τα χέρια σου.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, λίγο αργότερα ακολούθησε νέο επεισόδιο, όταν ο κ. Τσοχατζόπουλος ζήτησε να πάει στην τουαλέτα και στη συνέχεια να συναντήσει έναν ακόμη συγγενή του.
Φωτογραφία: Eurokinissi

http://www.iefimerida.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger