E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τέλος ο στερεότυπος που θέλει τους άνδρες να αποζητούν πιο συχνά σεξ από τις γυναίκες!

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013


Το στερεότυπο θέλει τον άνδρα να έχει πιο συχνά σεξουαλικές επιθυμίες και τη γυναίκα να καταφεύγει σε δικαιολογίες του τύπου... «έχω πονοκέφαλο» για να το αποφύγει. Στην πραγματικότητα όμως, φαίνεται πως τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά με τις γυναίκες να είναι εκείνες που έχουν μεγαλύτερη διάθεση για σεξ απ' ό,τι οι σύντροφοί τους.

Η Huffington Post δημοσιεύει ιστορίες γυναικών, από 25-65 ετών, σε σχέση ή παντρεμένες, οι οποίες διηγούνται το πώς προσπαθούν να πείσουν το σύντροφό τους να έρθουν πιο συχνά σε επαφή. Κάτι που δείχνει πως η διάθεση για σεξ δεν είναι αποκλειστικά ανδρικό προνόμιο και εν τέλει δεν εξαρτάται από το φύλο, την ηλικία ή την οικογενειακή κατάσταση.

Από αυτή τη μικρή έρευνα φαίνεται πως σε ζευγάρια όπου και οι δύο είναι κουρασμένοι και αγχωμένοι από την καθημερινότητα, οι γυναίκες είναι εκείνες που έχουν την τάση να ξεχνούν και να χαλαρώνουν κάνοντας σεξ. Πολλές φορές όμως ο άνδρας δεν έχει την ίδια ιδέα. Οι γυναίκες λοιπόν διηγούνται ότι αναγκάζονται πολλές φορές να κάνουν εκείνες την «επίθεση» την οποία το στερεότυπο αποδίδει συνήθως στο ισχυρό φύλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις διηγήσεις, πολλές από αυτές έχουν δοκιμάσει τα πάντα, επιστρατεύοντας από σέξι εσώρουχα έως το αγαπημένο φαγητό του καλού τους, αλλά τίποτα δεν... πιάνει. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν αποδίδουν υπό πίεση, ενώ η πλειοψηφία απεχθάνεται τη συζήτηση γύρω από το θέμα, κάτι που φαίνεται πως στην πορεία προκαλεί επιπλέον προβλήματα στη σχέση.

Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, και οι άνδρες τείνουν να επιστρατεύουν τεχνάσματα προσπαθώντας να αποφύγουν την... παρενόχληση, με κάποιους από αυτούς να αγοράζουν βοηθήματα στις συντρόφους τους προκειμένου να βρουν την ησυχία τους!

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger