E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο επεισοδιακός χωρισμός κρατικού λειτουργού σε καφετέρια με χαστούκια και κλωτσιές!

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013


Σε θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών έχει αναδειχθεί στην Ηλεία, ο ξυλοδαρμός νεαρής γυναίκας από τον σύντροφό της και μάλιστα παρουσία κοινού. 

O θύτης, ο οποίος τυγχάνει να είναι διορισμένος Κρατικός λειτουργός σε υψηλόβαθμη θέση σε Νομό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, δεν δίστασε να χειροδικήσει, ορμώμενος προφανώς από ζήλια και τυφλωμένος από το ερωτικό του πάθος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του skaipatras , ο Δημόσιος λειτουργός προ ημερών δεν δίστασε να χειροδικήσει σε βάρος της νεαρής δικηγόρου συντρόφου του, έξω από καφετερία σε κωμόπολη της πεδινής Ηλείας. Όσοι βρίσκονταν στο σημείο εκείνη την ώρα δεν πίστευαν στα μάτια τους…

Αιτία του κακού αποτέλεσαν σύμφωνα με πληροφορίες, οι φήμες που θέλουν τη νεαρή γυναίκα να διατηρεί παράλληλο ερωτικό δεσμό με άλλον άνδρα. Οι θαμώνες αλλά και περαστικοί που -ήθελαν δεν ήθελαν- έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της βιαιότητας του γνωστού και αναγνωρίσιμου Ηλείου, προσπαθούσαν να πιστέψουν τα όσα έβλεπαν.

Με την συνδρομή των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν, ωστόσο τα καμώματα του 40αρη και πλέον άνδρα, μονοπωλούν τις τελευταίες ημέρες τις συζητήσεις στην τοπική κοινωνία.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger