E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια γιατί την… αγαπούσε

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013


Σε δεύτερο βαθμό επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη στον άνδρα που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη μητέρα των παιδιών του. 

Πρόκειται για έναν 31χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος τον Μάιο του 2010 μετά από λογομαχία που είχε με την 25χρονη σύντροφό του, βγήκε εκτός ελέγχου και την έπνιξε, ενώ περπατούσαν σε ένα στενό δρόμο στη Νεάπολη.

Ο 31χρονος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, τα οποία ζουν στη Βουλγαρία, οδηγήθηκε, σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης, σε δεύτερο βαθμό, διεκδικώντας να «σπάσουν» τα ισόβια, ποινή που του επιβλήθηκε πρωτόδικα, κάτι που όμως δεν έγινε. Η ποινή της ισόβιας κάθειρξης παρέμεινε, και στον άνδρα δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, που τον έκρινε ένοχο.

Όπως είπε ενώπιον του Δικαστηρίου, ο 31χρονος, διατηρούσε σχέση με την άτυχη γυναίκα, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, χωρίς ποτέ να παντρευτούν. Παραδέχτηκε ότι είχαν προβλήματα στη σχέση τους, ενώ είπε μάλιστα ότι το ένα από τα τρία παιδιά η γυναίκα το είχε κάνει με τον αδερφό του!

«Είχε συνεχώς σχέσεις, όμως την αγαπούσα» είπε στο Δικαστήριο ο 31χρονος, ο οποίος μιλώντας για τη νύχτα της δολοφονίας, είπε ότι εκείνη την περίοδο είχαν χωρίσει, αφού λίγο καιρό πριν, είχε δώσει στη γυναίκα 3.000 ευρώ για να αγοράσει ένα σπίτι στη Βουλγαρία, όμως εκείνη - σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 31χρονος – «έφαγε» τα χρήματα με έναν άλλο άνδρα. Τότε, η γυναίκα υπέστη ξυλοδαρμό από τον άνδρα, ενώ σύμφωνα με καταγγελία ο άνδρας την είχε κουρέψει κιόλας - κάτι το οποίο ο ίδιος δεν παραδέχεται.

Όπως αναφέρει το cretalive, το τελευταίο τρίμηνο, πριν από τον τραγικό της θάνατο, η γυναίκα εργαζόταν στο μαγαζί ενός κρεοπώλη στη Νεάπολη, ενώ ο άνδρας της υποπτευόταν ότι είχε σχέση και μαζί του.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε με σκοπό της γυναίκας να τα «ξαναβρούν», όμως εκείνος πήγε για να ζητήσει την επιμέλεια των παιδιών. Στο δρόμο προχωρούσε εκείνη μπροστά, κι εκείνος ακολουθούσε. Όταν μπήκαν σε ένα στενό, ο 31χρονος ισχυρίζεται πως, η γυναίκα άρχισε να του μιλάει άσχημα. Εκείνος θόλωσε, την έριξε κάτω και την έπνιξε!
Καθόταν δίπλα στη νεκρή σύντροφό του

Μάλιστα, όπως κατέθεσε αστυνομικός που βρέθηκε πρώτος στο συμβάν βρήκε τον αλλοδαπό άνδρα να κάθεται δίπλα στη νεκρή γυναίκα, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνα στα βουλγάρικα. Όταν τον ρώτησε τί έκανε, εκείνος ήρεμος απάντησε ότι τη σκότωσε, ενώ δεν ξέσπασε σε κλάματα, παρά όταν είδε να τη βάζουν στο ασθενοφόρο.

«Δεν μπορούσα να δεχτώ ούτε ως άνδρας, ούτε ως πατέρας αυτό που είπε, ότι δεν ενδιαφέρεται για τα παιδιά της και θόλωσα. Όταν αντιλήφθη τί έγινε, σκεφτόμουν τί έκανα. Ένιωσα όμως ότι με χρησιμοποιούσε σαν μαριονέτα» - είπε στο δικαστήριο ο 31χρονος.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε να κριθεί ένοχος ο 31χρονος όπως στο πρώτο δικαστήριο, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης, κ. Μπαφάκης ζήτησε από το δικαστήριο να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του βρασμού, του προτέρου εντίμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας, χαρακτηρίζοντας τη δολοφονία έγκλημα ερωτικού πάθους, κάτι που όμως δεν έγινε.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger