E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου!

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013



Για την τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου μίλησε η σύζυγός του, Ασημίνα, σε εβδομαδιαία εφημερίδα...

«Ο Θανάσης ήθελε να έχει τα μονάκριβα εγγόνια μας στο ντοκιμαντέρ για τη Θεσσαλονίκη. Το ήθελε όσο τίποτα άλλο, ο εγγονός μας Θανάσης και η εγγονή μας Νίκη να παίξουν δίπλα του. Και καμάρωνε. Καμάρωνε πολύ. Τους είχε λατρεία. Αυτή θα έλεγα ότι ίσως ήταν και η τελευταία του επιθυμία». Αυτό δήλωσε η Ασημίνα Βέγγου σε εφημερίδα σχετικά με την επιθυμία του αγαπημένου ηθοποιού να παίξουν δίπλα του τα εγγόνια του στο ντοκιμαντέρ (σ.σ. που έγραψε η Κάκια Ιγερινού και σκηνοθέτησε η Ρέινα Εσκενάζυ) στο οποίο ήταν αφηγητής.

Προσθέτοντας πως «Η αγάπη του Θανάση ήταν τόση μεγάλη για τη Νίκη και τον Θανασάκη που σχεδόν έκλαιγε κάθε φορά που άκουγε το όνομά τους. Είχε λατρεία για τα δύο του εγγόνια και τίποτα δεν μπορούσε να την επισκιάσει. Ούτε και τα μικροπροβλήματα υγείας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε το πάθος του γι' αυτά».

Όσον αφορά για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν συνειδητοποιούν ποια είναι, η Ασημίνα Βέγγου δηλώνει «Ξέρετε τι γίνεται όταν με αναγνωρίζουν; Τρέχουν να με αγκαλιάσουν, να με φιλήσουν. Είναι σαν να βλέπουν εκείνον. Μεγάλη λατρεία».


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger