E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ξεπουλούν Τα Ακίνητα Τους Όσο Όσο Στην Κρήτη Για Να Γλιτώσουν Την Κατάσχεση

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013


«Σκοτώνουν» τα σπίτια τους όσο-όσο για να γλυτώσουν την τραπεζική θηλιά και τη φυλακή, έχοντας βρεθεί σε αδιέξοδο από τον εγκέλαδο της …Κρίσης.

Σείεται η αγορά ακινήτων σε ολόκληρη την Κρήτη, καθώς η οικονομική ύφεση έχει σχεδόν εκμηδενίσει τις αγοραπωλησίες. Η κατάσταση στο τομέα του real-estate είναι τόσο… διαλυμένη, που οι παράγοντες της αγοράς προβλέπουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ανάταξη για τουλάχιστον… τρία χρόνια ακόμα.

Την δραματική εικόνα περιγράφει στο CretePlus.gr η πρόεδρος των κτηματομεσιτών Ανατολικής Κρήτης Άρτεμις Μαυράκη η οποία αναφέρει ότι τους τελευταίους μήνες πολλαπλασιάζονται συνεχώς τα περιστατικά επιχειρηματιών στην Κρήτη που στην κυριολεξία ‘σκοτώνουν’ τα ακίνητα τους όσο-όσο προκειμένου να αποκτήσουν ρευστό και να γλυτώσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Τελευταίο δραματικό παράδειγμα Ηρακλειώτη επιχειρηματία που αναγκάστηκε να ‘σκοτώσει’ την κατοικία του. Συγκεκριμένα ενώ έπιανε το ακίνητο περί τα 150.000 ευρώ, αναγκάστηκε και το πούλησε στην τιμή των 90.000 ευρώ προκειμένου να συγκεντρώσει άμεσα μετρητά που κατέβαλε στην τράπεζα λόγω δανειακών υποχρεώσεων.

http://www.aragma.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger