E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γνωστή η ταυτότητα του άνδρα στην αδημοσίευτη μέχρι πρότινος φωτογραφία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013


Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τα νεαρά χρόνια της πριγκίπισσας Νταϊάνα που πρόκειται να βγει σε δημοπρασία στις ΗΠΑ από τον Οίκο RR Auctions στις 19 Ιανουαρίου και κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του κόσμου, έχει δημιουργήσει αρκετά ερωτηματικά, με βασικότερο την ταυτότητα του άνδρα που βρίσκεται ξαπλωμένος δίπλα στη -νεαρή τότε- Νταϊάνα.


Η εικόνα αυτή βρισκόταν στα αρχεία της Daily Mirror, η οποία την αγόρασε στις 26 Φεβρουαρίου 1981,δηλαδή δυο ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος είχε σχέση με την Νταϊάνα. Πάνω στην φωτογραφία είχε γραφτεί με μολύβι: «Να μην δημοσιευτεί». Τα τελευταία 7 χρόνια βρίσκεται στα χέρια ενός ιδιώτη ο οποίος είναι υπεύθυνος για την πώλησή της στην δημοπρασία.

Η εν λόγω φωτογραφία απεικονίζει την 19χρονη τότε Νταϊάνα (πιστεύεται ότι τραβήχτηκε το 1979 ή το 1980) ξαπλωμένη, σε ένα σαλέ, ενώ πίσω της ακουμπάει ένας νεαρός, αγνώστων -μέχρι πρόσφατα- στοιχείων. Ωστόσο, ο Άντριου Μόρτον, ο συγγραφέας της βιογραφίας της Νταϊάνα με τίτλο «Νταϊάνα, η αληθινή της ιστορία», τον αναγνώρισε. 

Σύμφωνα τον Μόρτον, που μίλησε αποκλειστικά στην βρετανική Guardian, ο νεαρός της φωτογραφίας είναι ο Άνταμ Ράσελ και είναι ο εγγονός του πρώην Βρετανόύ πρωθυπουργού Στάνλεϊ Μπάλντουιν. Σήμερα, ο Ράσελ είναι αγρότης στο Ντόρσετ. «Οι δυο τους τραυματίστηκαν κάνοντας σκι κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών τους. Κρατούσαν παρέα ο ένας στον άλλον όταν όλοι οι υπόλοιποι είχαν πάει για σκι. Στο τέλος των διακοπών, ο Άνταμ ενδιαφερόταν για την Πριγκίπισσα αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτε» ανέφερε ο διάσημος συγγραφέας.

http://www.youfun.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger