E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το αλκοόλ σκότωσε τελικά την Έιμι Γουάινχαουζ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013


Και οι νέες έρευνες έδειξαν ότι ο θάνατος της γνωστής τραγουδίστριας οφείλεται τελικά σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Σάλος προκλήθηκε πριν από λίγο καιρό στη Βρετανία, όταν ένα σκάνδαλο, αλλά και νέα στοιχεία, έκαναν πολλούς να αμφισβητήσουν το αρχικό ιατροδικαστικό πόρισμα για το θάνατο τηςΈιμι Γουάινχαουζ. Τελικά όμως, μετά από έρευνα, η βρετανική δικαιοσύνη επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της τραγουδίστριας επήλθε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Η 27χρονη συνθέτρια είχε τη στιγμή του θανάτου της, τον Ιούλιο του 2011, ποσοστό αλκοόλ στο αίμα τουλάχιστον πενταπλάσιο του ανώτερου επιτρεπτού ορίου κατά την οδήγηση, δηλαδή 416 χιλιοστόγραμμα αλκοόλ ανά δέκατο του λίτρου αίματος, επιβεβαιώνει σήμερα η έρευνα.
Τον Οκτώβριο του 2011 η Σούζαν Γκριναγουέι, η αρμόδια ιατροδικαστής για την έρευνα σε σχέση με την υπόθεση του θανάτου της τραγουδίστριας, είχε ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Γουάινχαουζ πέθανε από τις επιπλοκές μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ ύστερα από μια περίοδο αποχής.
Ωστόσο τα πορίσματά της επανεξετάστηκαν λόγω ενός διαδικαστικού λάθους. Η Γκριναγουέι δεν είχε τα πέντε χρόνια πρακτικής που απαιτούνται στη Βρετανία για να παρεμβαίνει σε μια τέτοια έρευνα, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί σε παραίτηση το Νοέμβριο του 2011.
Επιπλέον είχε διοριστεί στη θέση αυτή από τον σύζυγό της Άντριου Ριντ, επίσης ιατροδικαστή. Και αυτός υπέβαλε την παραίτησή του τον Δεκέμβριο του 2011 μετά την ανακοίνωση έναρξης πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος του.
Σήμερα ο Σίρλεϊ Ράντκλιφ, ο αρμόδιος ιατροδικαστής για την επανεξέταση των πορισμάτων της έρευνας, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η τραγουδίστρια πέθανε από «υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ που ήταν τοξική», προσθέτοντας ότι είχε στο αίμα της «συγκέντρωση αλκοόλ που συχνά προκαλεί το θάνατο».
Ο ιατροδικαστής διευκρίνισε ότι η τραγουδίστρια είχε «καταναλώσει με τη θέλησή της το αλκοόλ» και ότι «δύο άδεια μπουκάλια βότκα ήταν το πάτωμα» όταν βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της,στο διαμέρισμά της στο Κάμντεν του βόρειου Λονδίνου στις 23 Ιουλίου του 2011.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger