E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μας κορόιδεψε κατάμουτρα ο Παπακωνσταντίνου!

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013


Ενα αδιανόητο ρεσιτάλ κοροϊδίας δίνει αυτή τη στιγμή ο κατηγορούμενος για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Μιλά στην Ελλη Στάη και στη ΝΕΤ, αλλά δεν μπορεί να πείσει -προφανώς- ούτε τον εαυτό του...
Μεταξύ άλλων απίστευτων, ο κ. Παπακωνσταντίνου:
Προσπάθησε να βγάλει από το κάδρο τον πρώην πρωθυπουργό και προϊστάμενό του, ισχυριζόμενος ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν γνώριζε και δεν ρώτησε ποτέ για τα ονόματα που περιελάμβανε η λίστα, ενώ παράλληλα επιχείρησε να «καθαρίσει» και τη μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου, ισχυριζόμενος ότι η εμπλοκή του ονόματός της με τη λίστα δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
Είπε ότι δεν έδωσε όλα τα ονόματα στο ΣΔΟΕ, όπως ήταν υποχρεωμένος, γιατί φοβόταν ότι θα διαρρεύσουν!
Θέλησε να μας πείσει ότι ζήτησε από συνεργάτη του να μελετήσει τη λίστα και να του δώσει μια εικόνα του περιεχομένου της, ο οποίος δεν είδε ποτέ ότι στον κατάλογο περιλαμβάνονταν και οι ξαδέλφες του υπουργού!
Θέλησε να μας πείσει ότι οι ίδιες οι ξαδέλφες του -παρότι είχαν ειδοποιηθεί από την τράπεζα όταν διέρρευσε η λίστα- δεν επικοινώνησαν μαζί του για να τον ενημερώσουν όταν έγινε γνωστό ότι η Γαλλίδα υπουργός του παρέδωσε τη λίστα.
Υποστήριξε ότι ζήτησε από συνεργάτες του να αντιγράψουν το αρχικό CD σε USB stickκαι να φυλάξουν κάπου το CD (χωρίς να πει στους συνεργάτες του τι περιείχε) «μήπως τους το ζητήσει κάποια στιγμή», γι' αυτό και χάθηκε!
Εκστόμισε το αμίμητο ότι «ο υπουργός του μνημονίου είχε και άλλα πράγματα να κάνει» και πως «μη φανταστείτε ότι περνούσα τα βράδια μου μελετώντας τη λίστα». Δηλαδή, ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε στα χέρια του τον κατάλογο με τα περίπου 2.000 ονόματα που θα μπορούσαν να βάλουν φωτιά στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου, δεν τα έδωσε στο ΣΔΟΕ, αλλά δεν τους έριξε ούτε μια ματιά!

Τουλάχιστον, ο κ. Παπακωνσταντίνου παραδέχθηκε ότι ο χειρισμός του CD με τη λίστα Λαγκάρντ «δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός»!



Read more: http://www.newsbomb.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger