E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ για τους STARS φίλους του Έλληνα δημοσιογράφου που ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ AIDS! (δείτε τους) Αποκλειστικό!!!

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013


Σάλος έχει προκληθεί στην ελληνική και στην ξένη showbiz στην δημόσια εξομολόγηση του Έλληνα δημοσιογράφου Στέφανου Κυριαζή, ότι πάσχει από AIDS.
Ως βόμβα έσκασε στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια του Hollywood αλλά και στην Ελλάδα το ότι ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους, που χρίζει χρέη αρχισυντάκτη στο νούμερο ένα αμερικάνικο gossip περιοδικό  "STAR", ο Stefan Kyriazis είναι φορέας του AIDS.
Μια δημόσια παραδοχή που έκανε ο ίδιος στην τελευταία έκδοση του περιοδικού Attitude:
«Έχω αποδεχτεί την ευθύνη των πράξεων μου στο παρελθόν και πιστεύω πως βρήκα ένα τρόπο για να κάνω ειρήνη μαζί τους και να προχωρήσω στην ζωή μου. Μην ουρλιάζετε πως έχω την ευθύνη να γίνω ιεροκήρυκας του ασφαλούς sex. Η μόνη ευθύνη είναι απέναντι στον εαυτό μου στο να εξηγήσω πως είναι να ζεις με το HIV. Ο καθένας από εσάς είναι υπεύθυνος για την ζωή του. Μολονότι πολλοί από εσάς συνεχίζετε να συμπεριφέρεστε ανεύθυνα και είστε επιρρεπείς στις καταστροφικές κατηφόριες όπως όλοι μας. Αν δεν είσαι φορέας, μην επαναλαμβάνεις χωρίς σκέψη αυτά που ξέρεις ότι θα έπρεπε να κάνεις. Σκέψου τις πιθανότητες του τι θα συμβεί αν δεν τα κάνεις», εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος.
Το life style του ξέφρενο. Στην σελίδα του στο facebook έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες που τον δείχνουν την «ψυχή» σε πολλά gay πάρτι αλλά και μιας έντονης γενικότερης ζωής. Ο κύκλος γνωριμιών του μεγάλος σε Ελλάδα και Αμερική. Φίλοι του γνωστοί Έλληνες επιχειρηματίες, μοντέλα, celebrities όπως και η Ράνια Κωστάκη, αλλά και μεγάλα ονόματα του Hollywood  όπως η Lady Gaga και η Beyonce.  Όλοι τους έχουν θορυβηθεί και όχι άδικα.







http://www.soknews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger