E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ: «Με έβαλαν να φάω ωμά όργανα ζώων»

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013


Σοκαριστική ομολογία από θύμα παραθρησκευτικής οργάνωσης...

Η παραθρησκευτική οργάνωση «Υπερασπιστές του Χριστού» (Defensores de Cristo) που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο μήνα στο Μεξικό, στα σύνορα με τις ΗΠΑ, ανάγκαζε τους οπαδούς της να συμμετέχουν σε σεξουαλικά όργια, αποθάρρυνε τα μέλη της από το να κάνουν μπάνιο, ενώ τους εξανάγκαζε να τρώνε και ωμά όργανα ζώων.

Αυτά δήλωσε η σύζυγος ενός εκ των ηγετικών στελεχών της σέκτας σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Οι μεξικανικές αρχές εισέβαλλαν στο σπίτι της οργάνωσης στην περιοχή Nuevo Laredo στις 25 Ιανουαρίου, συλλαμβάνοντας 14 υπόπτους, ανάμεσα στους οποίους και τον αρχηγό της οργάνωσης, ισπανικής καταγωγής, Ignacio Gonzalez de Arriba.

Ο Gonzalez de Arriba ισχυριζόταν ότι ήταν η μετενσάρκωση του Ιησού Χριστού, και στρατολογούσε τους οπαδούς του «ψαρεύοντάς» τους μέσω διαδικτύου.

Προσέφερε προγράμματα «αυτό-προγραμματισμού, εναλλακτικής φροντίδας της υγείας, ενίσχυση των ψυχικών δυνάμεων και της σεξουαλικότητας» όπως ανέφερε ένα από τα θύματα στο δίκτυο Victim Support Network, που βοηθά ανθρώπους-πρώην μέλη σεκτών που έχουν ξεφύγει από τα δίχτυα τους.

«Σε λυγίζουν, σε κάνουν να αμφισβητείς ακόμη και για το ίδιο σου το όνομα» είπε η Blanca Castro, η οποία ήταν παντρεμένη με έναν από τους αρχηγούς της οργάνωσης.

«Με ανάγκαζαν να τρώω ωμά όργανα ζώων. Και ξέρετε κάτι; Όταν πεθαίνεις από την πείνα, μπορείς να φας τα πάντα» είπε και πρόσθεσε ότι οι αρχηγοί της σέκτας έλεγαν στους οπαδούς τους ότι η προσωπική υγιεινή ήταν «χάσιμο χρόνου».

Η ίδια ανέφερε ακόμη ότι έπεσε θύμα βιασμού, την εξανάγκαζαν να συμμετέχει σε σεxουαλικά όργια ενώ την κλείδωναν σε δωμάτια και τη χτυπούσαν.

Σύμφωνα με το δίκτυο Victim Support Network η σέκτα είχε εξαπλώσει τα δίχτυα της σε 80 χώρες. Τα μέλη-θύματά της υπολογίζονται σε 4.000 στο Μεξικό και σε 10.000 στον υπόλοιπο κόσμο.



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger