E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πως ο Ρέι Χόλικρος έγινε πάμπλουτος μέσα από τις ιστοσελίδες γνωριμιών

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013



Μια πολύ ενδιαφέρουσα και επικερδή ασχολία είχε βρει ο 29χρονος Ρέι! Είχε γίνει ένας σύγχρονος… Καζανόβας, ο οποίος εξαπάτησε αρκετές γυναίκες μέσω του ίντερνετ και τους απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά.
Σύμφωνα με τις κατηγορίες που του έχουν προσάψουν οι Αρχές, ο Ρέι Χόλικρος (ο οποίος εμφανιζόταν και με τα ονόματα Ρέι Πάρις, Ρέι Κρος και Ρέι Τόμσον) κατάφερε να εξαπατήσει τουλάχιστον 38 γυναίκες, τις οποίες και γνώρισε από τις ανάλογες ιστοσελίδες γνωριμιών για ενήλικες.
Μάλιστα, ο νεαρός, έμπαινε και στον κόπο να ταξιδέψει στον τόπο κατοικίας της κάθε γυναίκας, ώστε να τη γνωρίζει από κοντά και να βάλει μπρος το πλάνο εξαπάτησής τους. Οι κατηγορίες, τον θέλουν να αποσπά από τα θύματά του, όχι μόνο χρηματικά ποσά, αλλά και ηλεκτρονικές συσκευές μεγάλης αξίας, όπως υπερσύγχρονα κινητά τηλέφωνα, κάμερες και λάπτοπ.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέσω της Daily Mail, η αστυνομία πιστεύει πως τα θύματά του είναι πολλά περισσότερα από τα 38 που έχουν επίσημα καταγραφεί. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, καλούν και τις υπόλοιπες γυναίκες που συναναστράφηκαν μαζί του, να κάνουν την καταγγελία τους, ώστε να τιμωρηθεί.
Ο Ρέι, ήταν όλη την ημέρα… απασχολημένος με τη «δουλειά» του. Συναντούσε τουλάχιστον εφτά με οχτώ γυναίκες κάθε μέρα για να βγάλει το πλούσιο μεροκάματό του, το οποίο μπορεί και να άγγιζε το ποσό των 1.000 ευρώ ημερησίως!

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger