E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αδυνάτισε ακολουθώντας συμβουλές του Google και κέρδισε και καλλιστεία!

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013



Είναι μια βασίλισσα της ομορφιάς, που δεν ήταν πάντα… καλλίγραμμη! Η Ναντίνα Νάιτ, στα 24 της χρόνια ανακηρύχθηκε Μις Νορθάπτον, ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό, φορούσε τέσσερα νούμερα μεγαλύτερα ρούχα. Πως τα κατάφερε; Ακολουθώντας συμβουλές που βρήκε στο Google!
Το γρήγορο φαγητό, το αλκοόλ και οι γενικότερες κακές διατροφικές της συνήθειες, ήταν μοιραίο, να την κάνουν να πάρει πολλά παραπανίσια κιλά. Αφορμή για να τα χάσει, ήταν το… Facebook. Όταν αντίκρισε μια φωτογραφία της, η οποία δεν την κολάκευε καθόλου, είπε «τέλος» στις καταχρήσεις και ξεκίνησε την προσπάθειά της για την απώλεια κιλών.
Η φιναλίστ για τα καλλιστεία Μις Αγγλία του 2012 δήλωσε στη Daily Μail: «Ήμουν αδύνατη μέχρι τα 16 μου χρόνια, όσο οι γονείς μου είχαν τον έλεγχο της διατροφής μου. Μετά, πήγα στο πανεπιστήμιο και εκεί ήταν που ήρθε η μεγάλη… κατηφόρα! Δεν έτρωγα καθόλου σωστά με αποτέλεσμα να πάρω πολλά κιλά».
Όπως επισήμανε η ίδια, δεν ήταν μόνο η ποιότητα της διατροφής της που ήταν κακή, αλλά και οι ποσότητες που ήταν υπερβολικές. «Η ποσότητες φαγητού και ποτού που κατανάλωνα ήταν πολύ μεγάλες».
Το πρώτο που έκανε μόλις πήρε στα σοβαρά την απόφασή της, ήταν να ψάξει στο Google.«Έκανα αναζήτηση στο Google για υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν ήθελα να κάνω διατροφή, όπως έκανα πολύ φίλοι μου. Το μόνο που ήθελα ήταν να χάσω τα περιττά κιλά μου με απλό και υγιεινό τρόπο».
Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει για την εμπειρία των καλλιστείων λέγοντας: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία! Δεν με νοιάζει που δεν κέρδισα τον τίτλο. Μόνο που μπόρεσα να συμμετάσχω σε αυτά είναι μεγάλη ηθική ανταμοιβή».
Οι 10 συμβουλές που ακολούθησε και προτείνει είναι αυτές:
1. Αντικατάστησε τις λευκές τροφές με τις μαύρες. Πείτε «όχι» στο λευκό ψωμί και προτιμείστε τα προϊόντα ολικής αλέσεως. Εκτός από το ψωμί, προτιμείστε και τα μαύρα μακαρόνια, ρύζι και ό, τι άλλο μπορείτε».
2. Μην παραλείπετε γεύματα! Τρία γεύματα την ημέρα είναι απαραίτητα, όπως και το άφθονο νερό για να σας κάνει να σταματήσετε να τσιμπολογάτε.
3. Με μέτρο το αλκοόλ. Οι περισσότεροι ξεχνάνε πως αυτό που πίνουν μπορεί να έχει εξίσου πολλές θερμίδες με κάποιο φαγητό. Τα ανθρακούχα ποτά, όπως και τα αλκοολούχα, περιέχουν μεγάλες ποσότητες θερμίδων.
4. Μην στερηθείτε τη διασκέδασή σας. Άνθρωποι που βρίσκονται στη διαδικασία της δίαιτας, απομονώνονται από τον κοινωνικό τους περίγυρο. Πάντα υπάρχει τρόπος να φάμε υγιεινά και εκτός του σπιτιού μας, παρέα με τους φίλους και τους συγγενείς μας.
5. Μείνετε μακριά από τα κορεσμένα λιπαρά. Τα κορεσμένα λίπη είναι «σκληρά» με όλους μας. Αντικαταστήστε τα με πιο υγιεινές επιλογές.
6. Να είστε δραστήριοι. Ένας τρόπος ζωής γεμάτος κίνηση και ενέργεια θα σας κρατήσει σε φόρμα. Ακόμα και όταν είστε κουρασμένοι ή πολύ απασχολημένοι και δεν προλαβαίνετε να πάτε στο γυμναστήριο, δοκιμάστε να κάνετε κάποιες εύκολες ασκήσεις στο σπίτι σας.
7. Γυμνάστε τους κοιλιακούς σας για 10 λεπτά. Μπορείτε με απλές κινήσεις, ακόμα και αν είστε στη δουλειά, να γυμνάσετε τους κοιλιακούς. Την ώρα που κάθεστε στην καρέκλα της δουλειάς σας, μπορείτε να σφίγγετε για λίγο τους κοιλιακούς σας μυς και μετά να χαλαρώνετε. Μετά από μερικές επαναλήψεις, θα νιώσετε τη «δουλειά» που έχει γίνει στο συγκεκριμένο κομμάτι του σώματός σας.
8. Κρατήστε τους γλουτούς και τους μηριαίους τονισμένους. Αφήστε το ασανσέρ στην… ησυχία του και εξασκηθείτε αναβαίνοντας στον όροφο του διαμερίσματός σας ή του γραφείου σας με τα πόδια σας. Αυτό, θα τα κρατήσει σε πολύ καλή κατάσταση.
9. Κρατείστε σε καλή κατάσταση το εσωτερικό των μηρών σας. Για να το καταφέρετε αυτό κάντε βαθειά καθίσματα, με τα πόδια σας στην κλασική στάση του μπαλέτου.
10. Βγείτε για τρέξιμο. Ένα γρήγορα, έστω και διάρκειας 10 λεπτών,  ελαφρύ τρέξιμο είναι ευεργετικό για το σώμα σας, αλλά και για την υγεία σας.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger