E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Σκεφθείτε ότι έπαθε 11 ανακοπές, πόσο πολύ ήθελε να ζήσει» - Συγκλονίζει η μαρτυρία της γιαγιάς του βρέφους που πέθανε από ασιτία

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013



«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλο το νησί και να αποκαταστήσω τη φήμη του εξαιρετικού παιδιάτρου…» δηλώνει συγκλονισμένη η γιαγιά του 34 ημερών βρέφους που πέθανε λόγω ασιτίας, η οποία επιρρίπτει ευθύνες στη μητέρα για το θάνατο του μωρού.


«Όταν έφτασε το μωράκι εκεί ήταν σε αθλία κατάσταση. Επικοινωνούσα επανειλημμένως μαζί του και έλεγα και στην κοπέλα “γιατί βρε παιδί μου δεν πηγαίνεις το μωράκι στο γιατρό” ; “Θα το πάω όταν σαραντίσει”», λέει η γιαγιά του βρέφους σε συνέντευξή της στο aigaio-tv.gr.

«Δεν ξέρω πώς γίνεται. Όταν μια μάνα βλέπει το παιδάκι ότι κάτι έχει… δεν ξέρω, δεν ήμουνα, δεν έβλεπα, αλλά όταν βλέπεις ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά πρέπει να πηγαίνεις στον παιδίατρο. Δεν μπορεί ο παιδίατρος να κάνει διάγνωση από το τηλέφωνο», αναφέρει στη συνέχεια.

Με δάκρυα στα μάτια η γιαγιά του άτυχου βρέφους περιγράφει το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην οικογένειά της, λέγοντας: «Να σκεφτείτε μόνο ότι έπαθε 11 ανακοπές. Πόσο πολύ ήθελε να ζήσει. Και στο κάτω- κάτω, αν δεν το πόνεσε, ας μου το έδινε εμένα…».


http://www.aniwthoi.net

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. OXI OXI OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GIATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GIATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger