E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Nissan Extrem Concept

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012


Nissan Extrem Concept, αυτό είναι το πρωτότυπο που παρουσίασε η Nissan στην έκθεση του Σάο Πάολο. Σχεδιασμένο ώστε να εκφράζει πλήρως την εντύπωση της Nissan για τη Βραζιλία, το πρωτότυπο είναι βαμμένο σε ένα πορτοκαλί/κίτρινο/χρυσαφί χρώμα, Solar Cortex το ονομάζει η Nissan και διαθέτει νέα γρίλια και έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ.
Πατά πάνω σε 19″ ζάντες, διαθέτει LED φωτιστικά σώματα και διαθέτει εξάτμιση τοποθετημένη στο κέντρο. Το πρωτότυπο crossover έχει μήκος 3.850 mm, πλάτος 1.765 mm, ύψος 1.530 mm και 2.450 mm μεταξόνιο.
Το 2+2 θέσεων εσωτερικό διαθέτει ξεχωριστό χώρο αποσκευών και ένα αφαιρούμενο κάδο στον οποίο οι επιβάτες μπορούν να κρύψουν αντικείμενα από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Μηχανικά φορά τον turbo 1.600αρη βενζινοκινητήρα με την Nissan να μην ανακοινώνει οποιαδήποτε άλλα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Λογικά αυτός αποδίδει 190 άλογα με 240 Nm ροπής και αν περάσει στη παραγωγή, θα μπορούσε να ήταν διαθέσιμο τόσο σε μπροστοκίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις.
O Shiro Nakamura, επικεφαλής σχεδιασμού της Nissan δήλωσε ότι δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια να το περάσουν στη παραγωγή, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι η σχεδιαστική του φιλοσοφία θα χρησιμοποιηθεί σε αρκετά μελλοντικά μοντέλα της Nissan.


http://www.autoblog.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger