E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελιζαμπεθ Τειλορ: αδυναμια στους προεδρους

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Εμβρόντητους έχει αφήσει τους πάντες η νέα βιογραφία της Ελίζαμπεθ Τέιλορ που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Elizabeth Taylor: "There is Nothing Like a Dame"». 
Σε αυτήν αναφέρεται ούτε λίγο ούτε πολύ, μεταξύ άλλων, το πώς ξελόγιασε, αν και ανήλικη, τον Αμερικανό πρόεδρο, Ρόναλντ Ρέιγκαν, ενώ δεν παραλείπονται και οι πικάντικες λεπτομέρειες σχετικά με την ερωτική συνεύρεση.....
που είχε ταυτόχρονα με δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν ο έτερος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι!
Στην καθόλου κολακευτική για την Τέιλορ βιογραφία της, η οποία κυκλοφόρησε έπειτα από χρόνια έρευνας, η ηθοποιός φέρεται να εκμυστηρεύεται σε στενή της φίλη τα ακόλουθα:
 «Ο Ρέιγκαν μου φερόταν λες και ήμουν ενήλικη και αυτό μου άρεσε.
 Καθίσαμε στον καναπέ του και μπορούσα να καταλάβω ότι με ήθελε, αλλά δίσταζε να κάνει την πρώτη κίνηση. 
Οπότε, πήρα εγώ πρωτοβουλία. 
Ύστερα από ένα μισάωρο φασώματος στον καναπέ, τον πήρα και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα».
Τα παραπάνω συνέβησαν την εποχή που ως ανήλικη η Τέιλορ ξελόγιασε τον 36χρονο τότε μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρέιγκαν, την πρώτη κιόλας φορά που πήγε σπίτι του για να συζητήσει έναν ρόλο.

Ωστόσο, το πιο «ζουμερό» ίσως απόσπασμα του βιβλίου είναι αυτό στο οποίο περιγράφεται το πώς ένα «αθώο» μπάνιο, χωρίς ρούχα φυσικά, στην πισίνα του σπιτιού του ήδη παντρεμένου JFK μετατράπηκε σε ένα καυτό… όργιο μεταξύ εκείνης, του προέδρου των ΗΠΑ και του ηθοποιού Ρόμπερτ Στακ, ο οποίος ήταν επίσης παρών και επίσης παντρεμένος!


Την προκλητική βιογραφία υπογράφουν οι ερευνητές Ντάνφορθ Πρινς και Ντάργουιν Πότερ, οι οποίοι, εκτός από τις ερωτικές συνευρέσεις της με τους προέδρους, περιγράφουν αναλυτικά και τις σεξουαλικές της σχέσεις με τους Πίτερ Λόφορντ, Έρολ Φλιν, Τόνι Κέρτις και Πολ Νιούμαν...

http://www.i-diadromi.com


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger