E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η πρωην υπουργος που κλειστηκε σε μοναστηρι

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012


Φαίνεται πως οι πολιτικοί θέλουν πάντα να χουν στραμμένα τα φώτα πάνω τους.Πρώην υπουργός κλείστηκε σε μοναστήριμη μπορώντας να αντέξει την αδιαφορία του κόσμου.

Η πρώην υπουργός, πάλαι ποτέ πολύ δυνατό στέλεχος του κόμματος που χρόνια τώρα, από τη δεκαετία του 1980, υπηρέτησε, δεν άντεξε την περιθωριοποίηση. Δεν άντεξε η πρώην κυρία υπουργός την απαξίωση. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έκανε κάποιες απέλπιδες προσπάθειες να επανέλθει με … ξένες … γαλλικές πλατφόρμες στα πολιτικά πράγματα αυτού του τόπου. Όταν, όμως, στο Παρίσι έμαθαν ότι σκόπευε να τους εκμεταλλευτεί (και εκεί δεν παίζουν) για να προωθήσει τα πολιτικά της σχέδια την «έκοψαν», έτσι απλά. Δεν τα κατάφερε, ευτυχώς για τον ελληνικό λαό. 
Δεν μέτρησε το γεγονός ότι επί χρόνια ήταν η εκλεκτή σε … υπερεθνικά σαλόνια. Εξυπηρέτησε άλλα συμφέροντα, αντίθετα με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Υπηρέτησε τα συμφέροντα των εντολέων της και έτσι ο ελληνικός λαός την έστειλε … πίσω, στο διαμέρισμά της στα νότια προάστια των Αθηνών και ακόμη μακρύτερα … σε μοναστήρι
Απογοητευμένη η πρώην υπουργός, από το γεγονός ότι ολοκλήρωσε πολιτικά τον κύκλο της αποφάσισε να απομονωθεί σε μοναστήρι για περίπου 15 ημέρες. Μετά έκανε μία βόλτα στο Λονδίνο, αλλά ούτε στους ευρωσκεπτικιστές είναι αρεστή. 
Τουλάχιστον, πιθανολογούμε, ότι θα έκανε τα ψώνια της. 



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger