E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πως η Χουριετ παραποιησε τα λογια του Φ. Φραγκου

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012



Φαίνεται πως οι Τούρκοι και τουρκικός Τύπος παρακολουθούν ιδιαίτερα στενά τις κινήσεις του πρώην υπουργού Άμυνας και πρώην Α/ΓΕΣ  Φραγκούλη Φράγκου και μάλιστα τις δηλώσεις που κάνει.
Tο θέμα όμως ότι θα έφταναν στο σημείο να παραφράσουν και τις δηλώσεις του για να μην χαλάσει η εικόνα του Τούρκου πρωθυπουργού Ρ.Τ. Ερντογάν στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας τους δείχνει ότι η τουρκική δημοσιογραφία κινείται σε άλλους ρυθμούς, σε ρυθμούς προπαγάνδας και της υπηρεσία του τουρκικού κράτους.
Έτσι ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News φαίνεται καθαρά πως ο στρατηγός αναφερόμενος στο Ερντογάν αναφέρει δεν μιλά καμία ξένη γλώσσα, στην τουρκική μετάφραση αλλά και στην αγγλική μετάφραση αν αναφέρεται ότι το Τούρκος πρωθυπουργός μιλά μια ξένη γλώσσα.
Το περίεργο στην ιστορία είναι ότι ένα τόσο σημαντικό στοιχείο το ότι δηλαδή ο Ερντογάν δεν μιλά καμια ξένη γλώσσα δεν είναι γνωστό στην Τουρκία, κάτι που σε άλλες δυτικές χώρες θα ήταν αδιανόητο για τους πολίτες να μην γνωρίζουν τις γνώσεις του πρωθυπουργού τους. Και όμως στην Τουρκία το επίπεδο των πολιτών είναι τέτοιο που χρειάζεται η παρέμβαση της Χουριέτ για να μην μάθει ο Τούρκος πολίτης ότι ο πρωθυπουργός τους δεν μιλά καμία ξένη γλώσσα.  Τέτοιο το επίπεδο πληροφόρησης.
Image
Image
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger