E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Διαδηλωση για τον αεροψεκασμο των Ελληνων!

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012


«Ο ουρανός καθημερινά βομβαρδίζεται από χημικά τοξικά απόβλητα δολοφονώντας μας! Δεν πάει άλλο!», φωνάζει η Δράση Αττικής και βγαίνει με μάσκες στο Σύνταγμα.
«Η γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας δε θα σταματήσει χωρίς τη δική μας δράση. Χωρίς τη δράση όλων μας. Έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση προς τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας, να ζούμε κάτω από καθαρούς ουρανούς. Ακτιβιστές και οικολογικές οργανώσεις συλλέγουν στοιχεία και καταθέτουν μηνύσεις, πιέζοντας τις κυβερνήσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι κι εμείς, δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να σφυρίζουμε αδιάφορα μπροστά σ’ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.
Τα μέλη της οργάνωσης κάνουν λόγο για γενοκτονία των Ελλήνων και των παιδιών τους από τους χημικούς αεροψεκασμούς που αποσκοπούν να κρατούν τους πολίτες σε καταστολή και διαδηλώνουν έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση των μελών της Δράσης στο λογαριασμό τους στο facebook. «Μας στερούν τα πάντα ακόμη και αυτή την ίδια μας την αναπνοή! Ο ουρανός καθημερινά βομβαρδίζεται από χημικά τοξικά απόβλητα δολοφονώντας μας! Δεν πάει άλλο! Η δική μας αδράνεια τους οπλίζει και μας καθιστά συνεργούς τους! Ελάτε όλοι μαζί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις 07.30 το πρωί έξω απ” το Πεντάγωνο, να τους δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα: Είμαστε αποφασισμένοι να μην τους αφήσουμε ήσυχους, Διαμαρτυρόμαστε ζητάμε εξηγήσεις, προχωρούμε σε μαζικές μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου»
Στο θέμα έχει κάνει παρέμβαση το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας με με ανακοίνωση που εξέδωσε τον Μάιο προκειμένου να ξεκαθαρίσει ότι «καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος». Το ΓΕΑ αναγκάστηκε να τοποθετηθεί μετά τη φρενίτιδα πολιτών που βομβάρδιζαν τα emails του αρχηγού ΓΕΑ και άλλων ανώτατων αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας για να καταγγείλουν ότιαγνώστου ταυτότητας αεροσκάφη που πετούν στον ελληνικό ουρανό αφήνουν πίσω τους άσπρες «ουρές»!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger