E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κλικ μαζί με τα φαντάσματα... Από δολοφονημένους σκλάβους μέχρι ασθενείς νοσοκομείων! Οι φωτογραφίες που ακόμα και οι ερευνητές αδυνατούν να εξηγήσουν!!! (PHOTOS)

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Οι ιστορίες με φαντάσματα προκαλούν φόβο ακόμη και στους πιο γενναίους. Από δολοφονημένους σκλάβους έως βασανισμένους ασθενείς νοσοκομείων, τα φαντάσματα προκαλούν φόβο. Πώς θα νιώθατε αν βλέπατε όμως φωτογραφίες φαντασμάτων που δεν μπορούν να εξηγηθούν με τη λογική; Ερευνητές που ασχολούνται με τα παραφυσικά φαινόμενα δεν έχουν κατορθώσει να εξηγήσουν μερικές φωτογραφίες που μοιάζουν να έχουν στοιχειωθεί...
Η φωτογραφία αυτή λήφθηκε στο βράχο Corroboree Rock στο Alice Springs, της Αυστραλίας το 1959 και φαίνεται να εικονίζει μια γυναίκα που κρατά τα χέρια της προς το πρόσωπό της, ατενίζοντας μακριά.

Οι ντόπιοι της πόλης Κέζον στις Φιλιππίνες δεν πλησιάζουν το Balete Drive τη νύχτα. Λένε ότι μια γυναίκα με μακριά μαύρα μαλλιά, ντυμένη στα λευκά και με αίμα στο πρόσωπό της, βρίσκεται στο κέντρο του δρόμου και παρακολουθεί τους οδηγούς και τα αυτοκίνητα. Οι οδηγοί έχουν πάντα δίπλα τους κάποιον συνοδηγό, γιατί όπως λένε, εάν υπάρχει άδειο κάθισμα στο αυτοκίνητο, μπορεί να εμφανιστεί ένας... απρόσκλητος επισκέπτης δίπλα τους.

Αυτή η γυναίκα επισκεπτόταν την αεροπορική βάση στο Yelverton, του Σόμερσετ το 1987. Ποζάροντας για τη φωτογραφία είπε ότι ένιωθε ένα ανεξήγητο κρύο ρεύμα, αν και έκανε ζέστη. Λέει επίσης ότι ήταν μόνη της στο αεροσκάφος. Τότε ποιος κάθεται στα δεξιά της;

Η Χλόη ήταν σκλάβα σε ένα σπίτι σε μια φυτεία στο Σαιντ Φράνσισβιλ της Λουιζιάνα. Όταν την έπιασαν να κρυφακούει τη συνομιλία του αφεντικού της, εκείνος της έκοψε το αυτί. Τότε εκείνη έφτιαξε μία τούρτα με δηλητήριο για εκείνον, αλλά την έφαγαν η γυναίκα του και οι κόρες του. Η Χλόη λιντσαρίστηκε από τους άλλους σκλάβους και μέχρι σήμερα στοιχειώνει τη φυτεία, ακούγοντας τις συνομιλίες των επισκεπτών. Η Χλόη λένε ότι κρύβεται πίσω από πόρτες ή φυτά.

Αυτή η φωτογραφία του γραφείου των αρχών του 20ού αιώνα τραβήχτηκε μετά από αίτημα του Montague Cooper, ενός διάσημου φωτογράφου. Μήπως διακρίνεται και ένα φάντασμα εκεί; Το χέρι πάντως φαίνεται ξεκάθαρα!

Η «Ροζ Κυρία της Ιντιάνα» ανακαλύφθηκε από τον κυνηγό φαντασμάτων Γκάι Γουίντερς, ο οποίος πήγε να φωτογραφίσει τη γυναίκα που στοιχειώνει την έπαυλη Ο' Χάρε. Η φωτογραφία έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν ο Γουίντερς κατάφερε να διώξει το φάντασμα από την έπαυλη.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου. Ένα φάντασμα, αυτό ενός νεκρού στρατιώτη, περπατά στα σκαλιά του υπογείου.

Μια γυναίκα από την Αυστραλία, η Άντριους, επισκεπτόταν τον τάφο της κόρης της στο νεκροταφείο του Κουίνσλαντ στη δεκαετία του '40 και τράβηξε μια φωτογραφία. Η κόρη της Τζόις είχε πεθάνει έναν χρόνο πριν, στα 17 της χρόνια. Στη φωτογραφία εικονιζόταν ένα παιδί, το οποίο δεν αναγνώρισε και καθόταν στον τάφο της κόρης της. Ο Αυστραλιανός ερευνητής παραφυσικών φαινομένων Τόνι Χίλι επισκέφτηκε το νεκροταφείο τη δεκαετία του ΄90 και βρήκε ότι κοντά στον τάφο της Τζόις είχαν θαφτεί δύο κοριτσάκια.

Η Νταιάν και ο Πίτερ Μπέρτελοτ επισκέφθηκαν την εκκλησία Worstead στο Νόρφολκ το 1975. Ο Πίτερ φωτογράφισε τη γυναίκα του να προσεύχεται και μετά είδαν ότι δεν ήταν μόνη της. Ένας φίλος που είδε τη φωτογραφία, τη ρώτησε «ποιος κάθεται δίπλα σου, Ντι;». Η μυστηριώδης φιγούρα φοράει παλιομοδίτικα ρούχα. Το ζευγάρι επέστρεψε στην εκκλησία και ο εφημέριος τούς είπε το μύθο της «Λευκής Κυρίας». Το φάντασμα επισκέπτεται ανθρώπους που είναι άρρωστοι και τους θεραπεύει. Η Νταιάν έμεινε έκπληκτη γιατί όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία ήταν άρρωστη και έπαιρνε αντιβιοτικά. Οι μύθοι της Λευκής Κυρίας χρονολογούνται 100 χρόνια πίσω. Η εκκλησία που εμφανιζόταν έχει γίνει σήμερα παμπ με το όνομα «Η Λευκή Κυρία».

Ο Ρόμπερτ Α. Φέργκιουσον, συγγραφέας της Ψυχικής Τηλεμετρίας, μιλούσε στο Λος Άντζελες το 1968 πιστεύοντας ότι ο αδελφός του που είχε πεθάνει το 1944 κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στεκόταν δίπλα του. Σύμφωνα με τη φωτογραφία, λοιπόν, στεκόταν...
Το 1924 ο Τζέιμς Κόρτνεϊ και ο Μάικλ Μίχαν σκοτώθηκαν από αέριο σε ένα τρομακτικό δυστύχημα πηγαίνοντας προς το κανάλι του Παναμά από τη Νέα Υόρκη με την πετρελαϊκή εταιρεία Cities Service. Λίγο αργότερα σε φωτογραφίες εμφανίζονται δύο πρόσωπα στο νερό να ακολουθούν τα πλοία και οι ερευνητές των παραφυσικών φαινομένων προσπαθούν να εξηγήσουν τις φωτογραφίες.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγες ώρες πριν ο ετοιμοθάνατος άνθρωπος πεθάνει. Διακρίνονται κάποιες σκιές που κάποιοι θεωρούν ότι είναι πνεύματα.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger