E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έβρεχε σφαίρες – Έτοιμοι να σκοτώσουν αστυνομικούς ήταν οι Αλβανοί δραπέτες

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Με το χέρι στην σκανδάλη του καλάσνικοφ ήταν όλες αυτές τις ημέρες οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Σύμφωνα μάλιστα με αξιωματικό της Αστυνομίας ο οποίος μίλησε στα ΝΕΑ οι Αλβανοί δραπέτες βρίσκονταν σε στρατιωτικούς σχηματισμούς και ήταν έτοιμοι να δώσουν μάχη με τους αστυνομικούς όπου τους συναντούσαν.

Η επιχείρηση της αστυνομίας προχθές το βράδυ ήταν στοχευμένη και η επιλογή της περιοχής έγινε με γνώμονα να μην υπάρξει κίνδυνος για πολίτες. Οι δύο ομάδες της ΕΚΑΜ που περικύκλωσαν τους κακοποιούς έδρασαν με χειρουργική ακρίβεια περιορίζοντας τον κίνδυνο.

Η ομάδα των πέντε σκληρών κακοποιών, ωστόσο, είχε σπάσει στα δύο πριν από επτά έως δέκα ημέρες. Στην μια ομάδα που διέφυγε είναι ο Κόλα και ο Ιλίρ Κούπα μαζί με άλλον έναν συνεργό του. Στη δεύτερη ομάδα που κινήθηκε στον ορεινό όγκο της Αιτωλοακαρνανίας ήταν ο θείος και ο ανιψιός του: πριν πέσουν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών είχαν ρίξει τουλάχιστον 25 σφαίρες εναντίον τους σε μια μάχη που κράτησε περίπου πέντε λεπτά.

Στη μεγάλη αστυνομική ομπρέλα που οργανώθηκε τις 16 τελευταίες ημέρες μετέχουν τουλάχιστον 300 αστυνομικοί, εκ των οποίων οι 100 ήταν από επίλεκτες δυνάμεις, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες των επιχειρήσεων ενισχύονταν από συνοριοφύλακες, ομάδες της Ασφάλειας και άνδρες Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger