E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής εμφανίστηκε με φανέλα της Εθνικής Ελλάδας

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013



Ένας από τους κορυφαίους hard rock τραγουδιστές παγκοσμίως, ο Jeff Scott Soto, εμφανίστηκε με φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, στην τελευταία του συναυλία στην Αθήνα.
Ο Soto, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μια αξιοζήλευτη καριέρα στον χώρο της hard rock και της heavy metal μουσικής σκηνής, έχει δηλώσει άλλωστε επανειλλημένα την αγάπη του για το μπάσκετ, ενώ σε προηγούμενη επίσκεψή του στη χώρα μας σκόπευε να προπονηθεί στο κλειστό γήπεδο του Πανελληνίου.
Ο 47χρονος τραγουδιστής, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα μας, εμφανίστηκε στην Αθήνα φορώντας μια υπογεγραμμένη με το όνομά του φανέλα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Λατρεύω το μπάσκετ και παίζω πάντα όταν βρίσκομαι στο σπίτι μου στην Καλιφόρνια».
Ο μουσικός είναι επηρεασμένος καλλιτεχνικά από τον θρυλικό τραγουδιστή των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι, καθώς και από τον frontman των Journey, Στιβ Πέρι. Επί σειρά ετών αποτέλεσε τον τραγουδιστή των Talisman, ενώ έχει τραγουδήσει στα δύο πρώτα άλμπυμ του βιρτουόζου της κιθάρας, Yngwie Malmsteen. Μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με τους Axel Rudi Pell, Transiberian, Orchestra, Journey, καθώς και με μέλη των Queen.
Ο Soto ήθελε να ακολουθήσει καριέρα στο μπάσκετ, ωστόσο ένας τραυματισμός στην τελευταία του χρονιά στο λύκειο έβαλε φρένο στα σχέδιά του, με τον χώρο της μουσικής να τον κατακτάει στη συνέχεια.
Αν και υποστηρικτής των Λος Άντζελες Λέικερς, δεν παραλείπει να αναφερθεί στον θαυμασμό του για τον Ντομινίκ Ουίλκινς, έχοντας μάλιστα προσαρμόσει το σουτ του στο στυλ του πρώην σταρ του Παναθηναϊκού.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger