E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 3 Μαίου 2013

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων, αγαπητέ Κριέ, και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν σε συμφέρει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η Σελήνη μέχρι το βράδυ στο ζώδιο του Υδροχόου, φίλε Κριέ, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να μπορέσει η σχέση σου να γίνει έτσι ακριβώς όπως σε ευχαριστεί. Εσύ που είσαι μόνος σου στη ζωή, άνοιξε τα φτερά σου και τον κύκλο γνωριμιών σου. Όλο και κάτι καλό θα βρεθεί μπροστά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά τα πράγματα είναι αρκετά καλά, αν είσαι Κριός. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε μελλοντικά θέματα. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.



Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, αγαπητέ Ταύρε, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι περίοδος που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου και μόνο με αυτό θα πρέπει να ασχολείσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά, αν είσαι Ταύρος. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για την κοινή σας πορεία και να καταλήξετε σε κοινούς στόχους. Εσύ που δεν έχεις ακόμη δεσμευτεί, η καλή διάθεση που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα φέρει τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Με την ευελιξία που έχεις, μπορείς να καταφέρεις πολλά στο χώρο της εργασίας σου, φίλε Ταύρε. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Τα οικονομικά σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε σύγκρουση μαζί τους, φίλε Δίδυμε. Καλύτερα να μείνεις μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις ορισμένες καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Μια βραδινή έξοδος με φιλικά πρόσωπα θα σου έκανε καλό ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, προγραμμάτισε σήμερα να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό σου, γιατί με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, το έχεις ανάγκη. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μπορείς αν θέλεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, αρκεί να κυνηγήσεις λίγο την τύχη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πώς να τις προγραμματίσεις, φίλε Δίδυμε. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.



Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση, αγαπητέ Καρκίνε. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου, με ξεκάθαρους τρόπους και διάφανα μέσα. Και να θυμάσαι αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν σε ήρεμους τόνους σήμερα, φίλε Καρκίνε, και καλό θα είναι να μην προκαλέσεις φασαρίες από το πουθενά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, περάστε τον χρόνο σας βγαίνοντας έξω με τους φίλους σας και να είστε ανοιχτοί στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, αν είσαι Καρκίνος. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει και μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που υπάρχουν.



Λέων
23/7-23/8

Οργάνωσε την μέρα σου με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, φίλε Λέων, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ξεμπλέκουν κι ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να σταματήσεις καταστάσεις που σε κουράζουν, αλλά και δεν σου προσφέρουν τίποτα, αγαπητέ Λέων. Επιχείρησε να το κάνεις, χωρίς εντάσεις και συγκρούσεις. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, η Σελήνη μέχρι το βράδυ στον Υδροχόο ανεβάζει την γοητεία σου και κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό που έχεις, ώστε να μην κάνεις ανεπανόρθωτα λάθη. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, αγαπητέ Παρθένε. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις, σε κάποιες υποθέσεις σου. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε κουράζουν, γι’ αυτό να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μέρα που θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στον σύντροφό σου είναι σήμερα για εσένα, φίλε Παρθένε. Θα είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και θα έχεις μια άσχημη κριτική για όλα, γι’ αυτό φρόντισε με τη στάση σου να μη δημιουργήσεις προβλήματα. Εσύ που βιώνεις ακόμη την μοναξιά στην ερωτική σου ζωή, να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και θα φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις και την κατάλληλη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στα επαγγελματικά σου κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε προβλήματα. Απόφυγε να κλείσεις σήμερα οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει και αφορά σε οικονομικά θέματα, να την χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.




Ζυγός
23/9-22/10

Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει κυριολεκτικά να αρπάξεις, αγαπητέ Ζυγέ, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά με πολλά θέματα, που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σίγουρα θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό σου, που έχεις πάρα πολύ, και να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου, για να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Εσένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Πάρα πολλά έξοδα, αλλά και έσοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς ωστόσο να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, με πολύ θετικά αποτελέσματα.




Σκορπιός
23/10-22/11

Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, θα σε κάνουν σήμερα να νιώσεις απογοητευμένος, αγαπητέ Σκορπιέ. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή το άγχος και την ένταση, γιατί θα έχεις και σε αυτόν τον τομέα άσχημες εξελίξεις. Απαλλάξου από κακές συνήθειες και πάρε σημαντικές αποφάσεις, τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις. Εσύ που προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Σκορπιός. Πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα τις τελειώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που σε αγχώνουν μέχρι τώρα.



Τοξότης
23/11-21/12

Μια πολύ καλή ημέρα θα είναι αυτή η Παρασκευή για το ζώδιό σου, αγαπητέ Τοξότη. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου είναι πολύ καλή. Φρόντισε απόψε να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις σχέσεις, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, όσον αφορά στον σύντροφό σου, φίλε Τοξότη και καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και μην τον έχεις συνέχεια στην αναμονή. Προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει πόσο αγχωμένος είσαι αυτό το διάστημα και ότι θέλεις τον χρόνο και το χώρο σου, για να ηρεμήσεις λιγάκι. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατανόησή του. Όσο για σένα που στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην μένεις με τα χέρια σταυρωμένα και ψάξε να βρεις το άλλο σου μισό. Έχεις πολλές πιθανότητες να το πετύχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία, αν είσαι Τοξότης. Αφενός η υπευθυνότητα που έχεις και αφετέρου η διπλωματία που σε χαρακτηρίζει, θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Σήμερα μπορείς επίσης να κάνεις κάποιες οικονομικές συζητήσεις. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση, αρκεί να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές, φίλε Αιγόκερε. Θα πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σου, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων, μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερος πρόσεξε σήμερα, γιατί με τις πολλές δραστηριότητες που θα έχεις, θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα που αφορούν στη σχέση σου. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Σελήνη σήμερα το βράδυ στο ζώδιο των Ιχθύων σου υπόσχεται μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολύ καλές, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και κάνεις τα πάντα, για να φέρεις μια ισορροπία. Μη σταματάς τις προσπάθειες, γιατί στο τέλος θα τα καταφέρεις.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα θα έχεις πολλές δραστηριότητες και δεν θα σου μείνει καθόλου ελεύθερος χρόνος για να κάνεις αυτά που θέλεις, φίλε Υδροχόε. Οφείλεις όμως να ξεκουραστείς, ώστε να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποθέσεις. Αντάλλαξε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, γιατί η επικοινωνία σου τη σημερινή ημέρα θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και μπορεί να σου προσφέρει σπουδαίες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος, αγαπητέ Υδροχόε. Θα μπορέσεις να εκδηλώσεις με όμορφο τρόπο τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου, ώστε να νιώσει μεγάλη ασφάλεια μαζί σου. Οι αδέσμευτοι, να περιμένετε καινούργιες γνωριμίες, με πολλές προοπτικές εξέλιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες. Θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν είχες υπολογίσει. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε να κάνεις κινήσεις, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.



Ιχθείς
20/2,20/3

Ιδανικές είναι οι συνθήκες για νέα ξεκινήματα σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ. Αρχίζεις να ξεπερνάς τα εμπόδια και να δρομολογείς τα μελλοντικά σου σχέδια. Όμως θα πρέπει να στηριχτείς αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου δυνάμεις και όχι σε τρίτους, που πιθανόν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, με την ανοργανωσιά και την αφερεγγυότητά τους. Αυξημένη προσοχή λοιπόν, και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα βρες το χρόνο να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν, φίλε Ιχθύ. Και αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, μην στεναχωριέσαι και τα βάφεις μαύρα, αλλά βγες έξω και ανοίξου σε νέους ανθρώπους, που θα εμφανιστούν μπροστά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά και θα μπορέσεις με σταθερά βήματα να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά, που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος για εσένα, που τα έσοδά σου θα αυξηθούν, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή!
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger