E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Την είχαν 11 χρόνια νεκρή και εκείνη ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες στο δάσος!

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013



Απίστευτο και όμως αληθινό! Γυναίκα από την Πενσυλβάνια που είχε εξαφανιστεί το 2002 και θεωρούνταν νεκρή, βρέθηκε τελικά στην περιοχή της Φλόριντα και για την ακρίβεια στο δάσος, ζώντας μαζί με άλλους άστεγους.
Ο λόγος για την Μπρέντα Χέιστ, μια 54χρονη γυναίκα, η οποία είχε κηρυχθεί νομικά νεκρή, όπως είχε ανακοινώσει και ο ντεντέκτιβ Τζον Σκόφιλντ. Ο ίδιος μάλιστα συναντήθηκε μαζί της στη Φλόριντα, τη Δευτέρα (29/4), εμφανώς με ντροπή και ζήτησε συγγνώμη για αυτό που έκανε στην οικογένειά της.
Η Χέιστ προερχόταν από ένα συναινετικό διαζύγιο το 2002, όταν και την ημέρα της εξαφάνισής της ήταν απεγνωσμένη ζητώντας παροχή βοήθειας στέγασης. Μάλιστα, εκείνη τη μέρα, αφού πήγε τα παιδιά στο σχολείο, κατά την επιστροφή της στο σπίτι έκανε μια στάση σε ένα πάρκο. Εκεί εμφανώς σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθόταν σε ένα παγκάκι και έκλαιγε, ώσπου την πλησίασαν δύο γυναίκες και ένας άνδρας φίλος της, οι οποίοι στην συνέχειά αφού τους εξομολογήθηκε ότι χρειάζεται βοήθεια την κάλεσαν να πάει να ζήσει μαζί τους.
Ο πρώην σύζυγό της, Λι Χέιστ, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε, εξασφάλισε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από το ασφαλιστήριο-συμβόλαιο ζωής της Μπρέντα, ύστερα από την ανακοίνωση που κήρυξε το 2010 το δικαστήριο αναφέροντας ότι η γυναίκα είναι νομικά νεκρή. Ο Λι δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ήταν θυμωμένος λόγω της εξαφάνισης της πρώην γυναίκας του, καθώς ισχυρίζεται ότι εγκατέλειψε τον γιο και τη κόρη τους.
Από την αστυνομία αναφέρθηκε ότι ο Λι είχε εξεταστεί ως ύποπτος, αλλά συνεργάστηκε με τους ερευνητές, με αποτέλεσμα να μην εμπλέκεται με την υπόθεση εξαφάνισης.
Η Αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητό της σε γειτονικές περιοχές της Πενσυλβάνια, αλλά κανένα από τα προσωπικά της αντικείμενα δεν εντοπίστηκε, ώστε να δώσει κάποιο στοιχείο.
Οι οικογένεια της Μπρέντα προσέλαβε ιδιωτικό ντεντέκτιβ για να ερευνήσει την υπόθεση εκτενέστερα. Ο Τζον Σκοφιλντ, λοιπόν, ανέλαβε την υπόθεση και σε συνεργασία με τον πρώην άντρα της αγνοούμενης κατάφεραν τελικά να φτάσουν στα ίχνη της Μπρέντα.
Η Μπρέντα Χέιστ ανακαλύφθηκε σε άσχημη κατάσταση , αφού ζούσε τα τελευταία χρόνια σε σκηνή στο δάσος της Φλόριντα σε μια κοινότητα αστέγων.
«Η κατάστασή της ήταν πολύ άσχημη. Είχε φτάσει στα όρια του υποσιτισμού και ήταν αρκετά ταλαιπωρημένη από το τρέξιμο και το μακροχρόνιο περπάτημα στους δρόμους», δήλωσε ο Σκόφιλντ.
«Για επτά περίπου χρόνια έζησε με έναν άνδρα σε τροχόσπιτο στο Key West και εργάστηκε σε δουλειές του ποδαριού. Ποτέ δεν είχε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή, ούτε σε τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με κάποιον», πρόσθεσε ο ντεντέκτιβ.
Η κόρη των Χέιστ είναι τώρα 19 χρονών και διανύει το δεύτερο έτος της φοίτησής της στο West Chester University και ο γιος τους 23 αποφοιτώντας πρόσφατα από το ίδιο κολέγιο.
Ο άντρας της Μπρέντα εμφανώς συγκλονισμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης της εξαφανισμένης μητέρας των παιδιών του, εκείνο που μπορούσε να κάνει σαν χρέος -και στην κατάσταση που βρέθηκε η πρώην γυναίκα του- ήταν να επιστρέψει χρηματικά το ασφαλιστήριο-συμβόλαιο ζωής που είχε λάβει από την Πολιτεία και είναι σίγουρος πως αυτό θα την κάνει και πάλι να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς ζωής και να χαρεί τα παιδιά τους.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger