E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νέο και πιο πλούσιο... Champions League σχεδιάζουν οι Άραβες

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013


Αποκλειστικό δημοσίευμα των «Times» αναφέρει σήμερα ότι το Κατάρ ετοιμάζει το Dream Football League, μια διοργάνωση, η οποία θα διεξάγεται ανά δύο χρόνια με τη συμμετοχή 24 ομάδων, με την αρχή να γίνεται από το 2015.

Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ, ετοιμάζεται να ρίξει μια πρόταση στο τραπέζι, η οποία ενδεχομένως να ταράξει τα νερά του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου.

Μετά την επιτυχία με την ανάληψη διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, το Κατάρ θέλει να συνεχίσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διοργανωτές θέλουν να προσελκύσουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και στις πρώτες σκέψεις τους είναι να υπάρχουν σταθερές 16 ομάδες και να αλλάζουν οι υπόλοιπες οκτώ ανά διετία. Το ποσό μάλιστα που θα μοιράζεται σε κάθε σύλλογο θα αγγίζει τα 175 εκατ. λίρες.

Υπάρχουν σκέψεις, οι τέσσερις ομάδες να προέρχονται από την Πρέμιερ Λιγκ ενώ οι διοργανωτές στοχεύουν στο χρηματικό κίνητρο των συλλόγων αφού υπολογίζεται ότι τα έσοδα θα είναι σχεδόν ισάξια με αυτά που προσφέρει το Champions League. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάκτηση του τροπαίου πέρυσι από την Τσέλσι, έφερε στα ταμεία των Λονδρέζων το ποσό των 47,3 εκατ. λιρών.

Μέχρι στιγμής πάντως εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ και της Πρέμιερ Λιγκ, αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

Πηγή: england365.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger