E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τον έδερναν στο σχολείο και έφτιαξε βόμβες για να ανατινάξει το τετράγωνο

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013



Ένα έφηβο αγόρι, που σχεδίαζε να ανατινάξει τους συμμαθητές του, ως αντίποινα για τις δύσκολες στιγμές που περνούσε στο σχολείο από νταήδες, εμποδίστηκε έγκαιρα από το FBI, ύστερα από ανώνυμη πληροφορία που δόθηκε στην Υπηρεσία από έναν ανήσυχο Αμερικανό πολίτη.
Ο 16χρονος, από το Νορθάμπτονσαϊρ της Αγγλίας, διατηρούσε σπίτι του μία στοίβα με εκρηκτικά,ενώ είχε πάθει «ψύχωση» με τις μαζικές δολοφονίες, αφού είχε ήδη ετοιμάσει μία κάτοψη του σχολείου, με τις ακριβείς θέσεις των μαθητών μέσα στην τάξη, και σημειώματα με το ποιους ήθελε να «πειράξει» περισσότερο.
Ο 16χρονος προδόθηκε από τις συνομιλίες του στο chat room Omegle, στο οποίο μάλιστα ανέφερε σε έναν Αμερικανό χρήστη πως «σε 20 λεπτά είμαι εξοπλισμένος με ένα Magnum .44, ένα Beretta 92FS και πολλά άλλα όπλα». Ο Αμερικανός πολίτης προειδοποίησε το FBI, το οποίο εν συνεχεία έστειλε αναφορά στις Βρετανικές Αρχές, που με τη σειρά τους προχώρησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του εφήβου.
Ο κατήγορος Μαρκ Τόπινγκ τόνισε στο δικαστήριο: «Το αγόρι είπε στον συνομιλητή του πως θα πήγαινε στο σχολείο και θα δολοφονούσε οποιονδήποτε έβρισκε μπροστά του, χρησιμοποιώντας όπλα, ενώ ύστερα θα αυτοκτονούσε με έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, τόσο δυνατό που θα μπορούσε να ανατινάξει ολόκληρο το τετράγωνο!».
Ύστερα από τη σύλληψή του, το αγόρι μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική, όπου διαγνώστηκε με σύνδρομο Asperger, γεγονός που το καθιστά «ανήμπορο να κοινωνικοποιηθεί και να δραστηριοποιηθεί με άλλους», όπως συμπλήρωσε ο κατήγορος.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger