E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σεξουαλικά σκάνδαλα και επιθέσεις στο κρεβάτι του εκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013



Ο Τζορτζ Σόρος κατηγορεί την πρώην ερωμένη του πως του επιτέθηκε με ένα κομμάτι γυαλί λάμπας, κατά τη διάρκεια καβγά τους στο κρεβάτιΟ καβγάς ξεκίνησε για το δώρο που είχε υποσχεθεί ο 82χρονος δισεκατομμυριούχος στην 27χρονη –τότε- σύντροφό του, και ήταν ένα διαμέρισμα αξίας 2 εκ. ευρώ στο Μανχάταν.
Η 31χρονη ηθοποιός Αντριάνα Φερέιρ κατέθεσε αγωγή εναντίον του –κατά 51 χρόνια μεγαλύτερό της- Σόρος, για αθέτηση υπόσχεσης τον Αύγουστο του 2011.

Ο Σόρος κατέθεσε με τη σειρά του αγωγή για δυσφήμιση και επίθεση.
Να σημειώσουμε πως στην αγωγή της, η πρώην ερωμένη του Σόρος υποστήριζε πως είχε υποστεί συναισθηματικά βασανιστήρια, παρενοχλήσεις και κακοποίηση από τον 82χρονο (με ένα κομμάτι γυαλί λάμπας). Τονίζει μάλιστα, πως το διαμέρισμα το έκανε δώρο στην αντίζηλό της και νυν αρραβωνιαστικιά του, Ταμίκο Μπόλτον.


Η Φερέιρ παραμένει ανένδοτη, τονίζοντας πως «είναι τόσο ισχυρός που νομίζει πως μπορεί να απαλλαγεί από όποιον θέλει. Δεν πάω πουθενά. Εγώ είμαι έτοιμη να πολεμήσω», δήλωσε.
Ο Σόρος είναι παντρεμένος και διαζευγμένος δύο φορές και έχει πέντε παιδιά. Τα τελευταία χρόνια από το πλάι του έχουν περάσει η βιολίστρια Τζένιφερ Τσουν και η πρώην Μις Ρωσία Άννα Μάλοβα.
Θεωρείται από τους ρυθμιστές της παγκόσμιας αγοράς και ένας από τους γκουρού της καπιταλιστικής οικονομίας.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger