E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εραστής πλούσιας κληρονόμου την εκβιάζει με προσωπικές της φωτογραφίες

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013


Ξεκίνησε τη Δευτέρα η δίκη για απειλές που δέχθηκε η κόρη του μεγάλου αφεντικού της Φόρμουλα 1, Μπέρνι Έκλστοουν.
Ο πρώην της Ταμάρα Έκλστόουν, όταν εκείνη ήταν 17 ετών, προσπάθησε να την εκβιάσει, ζητώντας 230.000 ευρώ για να μην αποκαλύψει μυστικά της, στις βρετανικές ταμπλόιντ εφημερίδες.
Ο 33χρονος Ντέρεκ Ρόουζ φέρεται να είχε συνεργό τον φοιτητή 20χρονο φοιτητή, Τζακίρ Ουντίν, και να έστειλαν το απειλητικό email στη μάνατζερ της Εκλστόουν, Ντάνα Μαλμστρομ. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Ουντίν έστειλε το mail στη μάνατζερ της Ταμάρα, εκπροσωπώντας τον Ρόουζ, και λέγοντας πως έχουν έρθει σε μια μεγάλη συμφωνία με ταμπλόιντ εφημερίδα που για να αποκαλύψει μυστικά της κόρης του μεγιστάνα, Μπέρνι Έκλστοουν, ζητώντας εμμέσως 230.000 ευρώ για να μην πουλήσουν τα μυστικά.
Εκείνο το διάστημα ήταν στον τηλεοπτικό αέρα το σόου της Ταμάρα Έκλστοουν και ο Ουντίν γράφει στη μάνατζέρ της: «Όπως φαντάζεσαι, από τη στιγμή που το σόου της είναι στον «αέρα» ο «πελάτης» μου έχει κατακλυστεί με προσφορές από μεγάλες σκανδαλοθηρικές εφημερίδες, πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ραδιόφωνα. Όλοι αυτοί ζητούν από τον πελάτη μου να μιλήσει για την Ταμάρα. Του ζήτησα να μην μιλήσει για αυτή του σχέση, αλλά μας προσέγγισε μια μεγάλη ταμπλόιντ εφημερίδα προσφέροντας 230.000 ευρώ»!
Επιπλέον, υπάρχουν υπόνοιες πως εκείνος είχε δώσει ένα ακόμη θέμα που αφορούσε την Ταμάρα, το 2002, στη Μέιλ και εισέπραξε 12.000 ευρώ περίπου. Η δίκη συνεχίζεται. 

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger