E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έκρηξη οργής στις ΗΠΑ για το γκολφ του Πλανητάρχη με τον Τάιγκερ Γουντς

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013




Μεγάλο επικοινωνιακό φάουλ από τον Μπάρακ Ομπάμα, σε ένα πολιτικό παιχνίδι που πολλές φορές κρίνεται στον πόλεμο των εντυπώσεων. Η εικόνα των πολιτικών έχει παίξει πολλές φορές καθοριστικό ρόλο για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα και είναι απίστευτο πως ο Ομπάμα, επέτρεψε να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες, από το ανέμελο σαββατοκύριακο που πέρασε, με το… μαύρο πρόβατο του γκολ, Τάιγκερ Γουντς.
Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, καθώς, οι δημοσιογράφοι που έχουν αναλάβει να ακολουθούν τον Πρόεδρο της Αμερικής, σε κάθε του κίνηση και επίσκεψη, σε κάθε γωνιά του πλανήτη -και έχουν την ανάλογη πιστοποίηση για αυτό- κατήγγειλαν πως στο συγκεκριμένο… χαλαρωτικό διάλλειμα του Ομπάμα, δεν τους επιτράπηκε καμιά πρόσβαση.
Έτσι, ενώ θα μπορούσαν εκείνοι, να χαμηλώσουν λίγο τα πνεύματα από τις αντιδράσεις του κόσμου σχετικά με την εικόνα του οικογενειάρχη Πλανητάρχη, παρέα με τον άπιστο Τάιγκερ Γουντς, έχουν ξεσηκωθεί και οι ίδιοι εναντίον του!
Μάλιστα, ο Εντ Χένρι, ο οποίος είναι ο πρόεδρος των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει και εκείνος τη δυσαρέσκεια του για την κίνηση αυτή του Ομπάμα λέγοντας: «Έχω δεχτεί πολλές καταγγελίες από εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, είτε αυτοί ανήκουν στα έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα, πως δεν μπόρεσαν το Σάββατο και τη Κυριακή, να έρθουν σε καμιά επαφή με τις δραστηριότητες του Προέδρου. Υπάρχει, όμως, μια πολύ απλή αλλά σημαντική αρχή για εμάς, για την οποία και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και τις επόμενες μέρες: Διαφάνεια».
Η απάντηση από τον Λευκό Οίκο στη συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν άργησε να έρθει, αναφέροντας πως «Ο Λευκός Οίκος έχει υπάρξει απόλυτα συνεπής με την πρόσβαση των δημοσιογράφων και σε άλλες εξορμήσεις του Μπάρακ Ομπάμα για γκολφ. Επίσης, δόθηκε η δυνατότητα να βρεθούν κοντά του, κατά την άφιξή του στην Φλόριντα, το βράδυ της Παρασκευής».
Ο αμερικανικός Τύπος, δεν φαίνεται πως έχει σκοπό να «κουκουλώσει» το θέμα γρήγορα. Η απογοήτευσή τους, έγκειται στο γεγονός πως τα μέσα των δημοσιογράφων που έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, υποχρεώνονται να ξοδεύουν τεράστια χρηματικά ποσά, ώστε να ακολουθούν τον Μπάρακ Ομπάμα σε κάθε του δραστηριότητα, όπου και αν συμβαίνει αυτή στον πλανήτη.
Επίσης, οι ρεπόρτερ καταγγέλλουν πως τα επιτελεία του Προέδρου, τους κρατούν πολλές φορές μακριά από τη «δράση», δίνοντάς τους πρόσβαση μόνο σε εκείνα τα γεγονότα που οι ίδιοι θα ήθελαν να προβάλλουν. Έτσι, μπορούν μόνο να στηρίζονται στις εκθέσεις που στέλνει ο Λευκός Οίκους σε αυτούς.
Έτσι και αυτή τη φορά, το θέαμα του Μπάρακ Ομπάμα να παίζει γκολφ με τον Τάιγκερ Γουντς, του οποίου η καριέρα έχει καταρρεύσει εν μέσω πολλών ερωμένων και άλλων σκανδάλων, πριν από μερικά χρόνια, θα θεωρούνταν ανεπίτρεπτο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως το γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου δεν έχει δώσει καμιά φωτογραφία στη δημοσιότητα, από το παιχνίδι των δύο αντρών.
Οι κατά συρροή απιστίες του Γουντς, κυρίως με πόρνες πολυτελείας, τον οδήγησαν σε ένα διαζύγιο με τη Έλιν Νόρντεγκρεν που του κόστισε πολλά εκατομμύρια δολάρια. Αυτό, σαν ντόμινο τον έκανε να χάνει τον έναν μετά τον άλλο τους χορηγούς του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει πια να μην είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger