E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2013

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Μην αναλώνεσαι σήμερα σε ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία, φίλε Κριέ. Κοίταξε να είσαι ψύχραιμος και να μην χαλάσεις την ενέργειά σου, προσπαθώντας να βγεις από τη στασιμότητα στην οποία νιώθεις ότι έχεις μπει. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά, αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Γενικά, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην πιέζεις τις καταστάσεις. Θα μπουν όλα σε σειρά, αλλά προς το παρόν χρειάζεται υπομονή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή φάση και η ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη για να αποπλανήσεις τον σύντροφό σου σε ένα άκρως ερωτικό και παθιασμένο βράδυ… Ειδικά αν είσαι ένας αδέσμευτος Κριός, κανόνισε μια βόλτα με φίλους και άφησε τη γοητεία σου να μπει σε λειτουργία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Κριέ, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα παίρνουν την τροπή που επιθυμείς και όλα τα εμπόδια σιγά – σιγά εξαφανίζονται. Απόφυγε σήμερα τις οικονομικές συναλλαγές και τα ανοίγματα και περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο τα έξοδά σου.





Ταύρος
21/4-20/5
Οι ευθύνες που έχεις σήμερα, θα σου δημιουργήσουν αρκετό άγχος και πάρα πολλή ένταση, φίλε Ταύρε. Φρόντισε να μην τα βάλεις με τα δικά σου άτομα, που δεν σου φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά, για να το διεκδικήσεις. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και θα έρθει σύντομα η επιτυχία που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις να φέρεις στην επιφάνεια συζητήσεις και καταστάσεις, που μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, μην πτοείσαι από την στασιμότητα των ημερών και προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται. Άλλωστε, πολύ σύντομα θα εμφανιστεί κάποιο άτομο για εσένα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αγαπητέ Ταύρε, και με τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα και να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Όμως σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, καλύτερα να μην πάρεις κανένα ρίσκο σήμερα. Ακόμα κι αν προκύψουν κάποιες αγορές που μπορεί να θεωρείς απαραίτητες, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ προσοχή και σύνεση.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη το παρελθόν και να επικεντρωθείς στο μέλλον, αγαπητέ Δίδυμε. Αρκετά ασχολήθηκες με τα παλιά και ήρθε ο καιρός να δεις τι θα κάνεις από δω και πέρα. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις, προκειμένου να ετοιμαστείς κατάλληλα για τα καινούργια ζητήματα που έρχονται στη ζωή σου και που δεν θα είναι και λίγα. Υπάρχουν καινούργιες φιλίες και κοινωνικές σχέσεις που θα σε χαροποιήσουν και καλό είναι να μη διστάζεις τόσο πολύ, γιατί έτσι θα έρθουν και οι αλλαγές που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, καλύτερα να ξεχάσεις κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου, και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την εύνοια της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Υδροχόο, για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, σήμερα ενδεχομένως να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και πώς θα χειριστείς μερικές καταστάσεις, για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και την υπογραφή συμβολαίων, γιατί η μέρα δεν είναι κατάλληλη για τέτοιες αποφάσεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να αφήσεις τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα βρουν το δρόμο τους, αν κινηθείς με προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Θα δεις ότι στην πορεία θα μπορέσεις να πετύχεις όλα όσα θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις και να λύσεις κάποιες καταστάσεις, που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν μέσα στη σχέση σου. Να θυμάσαι ότι οι λύσεις είναι μπροστά σου και ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να τις δεχτεί, αρκεί να τις προωθήσεις με ήρεμο τρόπο. Αν είσαι μόνος, σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις το σημερινό βράδυ, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά σήμερα, αν είσαι Καρκίνος. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και να προωθήσεις θέματα που καθυστερούσαν, αλλά που τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά, δεν είναι περίοδος για έξοδα, για άσκοπες αγορές, αλλά και για κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα μπορείς να προωθήσεις ό,τι έχεις στο νου σου αν είσαι Λέων και γενικά, να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, αφού η ενεργητικότητα που έχεις θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις προβλήματα που αφορούν στον οικογενειακό τομέα, αλλά καλό είναι να μην πάρεις ακόμη σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα ξεγελαστείς. Γενικά, θα σε χαρακτηρίζει μια ιδιαίτερη ικανότητα στην επικοινωνία και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς αυτό, για να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Λέων, οι πλανήτες σε ευνοούν, ώστε να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου και διώξε την ανασφάλεια που σε τρώει. Μόνο έτσι θα περνάτε καλά και οι δύο. Αν είσαι μόνος, με την Αφροδίτη στο ζώδιό του Υδροχόου να σε ευνοεί, μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις. Μην μείνεις σπίτι, αλλά βγες και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, θα πρέπει να προετοιμαστείς να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που εκκρεμούν. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλεις. Όμως, οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου σύντομα.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, φίλε Παρθένε, κάποια θέματα που μπορεί να προκύψουν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία αλλά και τα νεύρα σου, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην απαντήσεις σε ό,τι ακούς, γιατί θα οδηγηθείς σε ρήξεις με τα δικά σου άτομα. Γενικά, να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να μην τα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο μέσα στη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου κι άφησε τα πείσματα και τους εγωισμούς. Αν είσαι μόνος, μη διστάσεις να αποδεχτείς την πρόσκληση ενός παλιού φίλου, που θα σε καλέσει να βρεθείτε, για να θυμηθείτε τα παλιά. Δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αγαπητέ Παρθένε. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά φρόντισε πρώτα να τελειώσεις με κάποιες υπάρχουσες εκκρεμότητες, που σε κρατάνε πίσω. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις καθόλου οικονομικές συναλλαγές, γιατί κρύβουν παγίδες.




Ζυγός
23/9-22/10

Είναι μια πολύ καλή Τρίτη η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και σε ευνοεί σημαντικά. Οι θετικές εξελίξεις σου δίνουν νέες ελπίδες και ο δυναμισμός σου θα τονώσει το ηθικό σου και θα σου φτιάξει την ψυχολογική διάθεση. Με μεγάλη ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληρές προσπάθειες που κάνεις μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένες και αρχίζουν να δίνουν αποτελέσματα. Αν μπορείς να συνεχίσεις έτσι, πολύ σύντομα θα δεις και την επιτυχία να σε πλησιάζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, η αισιοδοξία που θα έχεις στη σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και αυτό θα φανεί στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο σύντροφό σου. Ο ερωτισμός σου, άλλωστε, θα είναι στα ύψη και θα εκπλήξεις το ταίρι σου με την ανανεωμένη και ρομαντική σου διάθεση. Αν είσαι μόνος, τα πράγματα θα πάνε καλά καλά, μιας και οι κοινωνικές επαφές που θα κάνεις με κάποιους ανθρώπους, θα σε ενθουσιάσουν. Έχε το νου σου, να αναγνωρίσεις το κατάλληλο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις τις μεγάλες αλλαγές και τις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, ταχτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, για να ηρεμήσεις και να νιώσεις καλύτερα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Καλό είναι σήμερα να μην αφήσεις κάποιες καταστάσεις στην τύχη τους, φίλε Σκορπιέ, γιατί χρειάζεται η δική σου παρέμβαση, για να εξελιχθούν τα πράγματα όπως επιθυμείς. Μπορείς, λοιπόν, να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Άλλωστε, ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε μόνο να μην χαλαρώνεις και να μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις, που βρίσκονται σε λεπτές ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα φρόντισε να βρεις χρόνο για να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, που σε προβληματίζουν. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τους ανεπιθύμητους διαπληκτισμούς μαζί του. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή και να βγεις με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Μην κλειστείς σπίτι σου απόψε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές, αλλά πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά και να κάνεις τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις όσα θέλεις. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, φίλε Τοξότη, μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν στη ζωή σου και σε απασχολούν εδώ και καιρό, αν αποφασίσεις να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου και να γίνεις πιο διαλλακτικός. Εξάλλου, κάποια ζητήματα μπορεί να έχουν άμεσες λύσεις και το πείσμα, αλλά και η εμμονή σου, δεν σε αφήνουν να τις δεις. Άλλαξε λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα, ανοίξου σε νέες απόψεις και δεν θα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στη σχέση σου, αρκεί να είσαι λίγο πιο τρυφερός στη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου. Λίγη γλυκύτητα και ρομαντισμός, μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει. Αν πάλι είσαι μόνος, αυτή την περίοδο θα δέχεσαι τα φλερτ και τα κομπλιμέντα το ένα μετά το άλλο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, για να φέρεις κοντά σου ένα πραγματικά αξιόλογο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις ή τις νέες συνεργασίες, γιατί ενδεχομένως ο εκνευρισμός που αισθάνεσαι να σε οδηγήσει σε ρήξη με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σου προκαλούν αρκετές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να μείνεις μακριά από άσκοπες αγορές.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή μέρα θα σε βρει σε αναμονή, φίλε Αιγόκερε, καθώς περιμένεις εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αλλά ο ανάδρομος Κρόνος θα φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις, που θα σε αναστατώσουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να μην εκνευρίζεσαι. Με λίγη υπομονή, αλλά και σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία και να βάλεις τα σχέδιά σου μπροστά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα από ό,τι είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Χρειάζεται λίγη προσπάθεια, για να καλύψεις το κενό που σας χωρίζει. Αν είσαι μόνος, είναι στο χέρι σου να αποκαλύψεις την έντονη γοητεία σου, για να σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην χάνεις την καλή σου διάθεση ό,τι κι αν γίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου μπορείς σήμερα να κάνεις διάφορες συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Στα οικονομικά πρέπει να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και τα περισσότερα χωρίς λόγο.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, καλό είναι σήμερα να μην αφήσεις διάφορες καταστάσεις να σε ρίξουν και να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, όσες καθυστερήσεις ή αναποδιές κι αν προκύψουν εξ αιτίας του ανάδρομου Κρόνου. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί σήμερα να νιώσεις μία μικρή απογοήτευση για κάποια θέματα, με τα οποία θέλεις να ξεμπερδέψεις, αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα και σε ανησυχούν. Κάνε υπομονή, γιατί πραγματικά είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι θετικός και να κάνεις ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι σου. Θα δεις ότι σύντομα θα δικαιωθείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, καθώς η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου. Σήμερα ενδεχομένως να έχεις κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σου αρνητικά, αλλά όλα αυτά είναι παροδικά. Μην χάνεις λοιπόν την αισιοδοξία σου και όλα θα εξελιχθούν όπως τα θέλεις. Αν είσαι μόνος, μπορείς να εκφράσεις διακριτικά το ενδιαφέρον σου και με λίγη ρομαντική διάθεση, να πλησιάσεις το άτομο που σε συγκινεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου τα κατάφερες πάρα πολύ καλά, αγαπητέ Υδροχόε, και σήμερα μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου εναλλακτικές μεθόδους, που θα κάνουν τα σχέδιά σου να προχωρήσουν. Είναι σίγουρο ότι κάποιοι θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Φρόντισε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα που έχεις.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, φίλε Ιχθύ. Μην αντιδράς έντονα σε όσα γεγονότα σε αναστατώνουν και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να ελιχθείς κατάλληλα και να συμπεριφερθείς όσο ώριμα απαιτούν οι περιστάσεις. Οπότε, μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Με ηρεμία και προγραμματισμό, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ιχθύ, καλό είναι σήμερα να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις και να αφήσεις την απαισιοδοξία. Μπορείς να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Ό,τι κι αν κάνεις, να ξέρεις ότι θα έχεις την ανάλογη ανταπόκριση. Αν είσαι μόνος, να θυμάσαι πως η σημερινή ημέρα, με τη Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, είναι ευνοϊκή για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Αξιοποίησέ την κατάλληλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, πολλά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου από το παρελθόν, θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και καλό είναι να φροντίσεις να αποφύγεις τις αγορές και τα περιττά έξοδα. Μπορείς να ασχοληθείς σήμερα με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ή να τακτοποιήσεις κάποιες ξεχασμένες οφειλές.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger