E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΔΕΙΤΕ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ: Νοτιοαφρικανική εφημερίδα: Ετσι σκότωσε ο Πιστόριους την Ρίβα Στίνκαμπ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013




Γραφήματα τα οποία απεικονίζουν το τι συνέβη το μοιραία νύχτα, ξημερώματα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι του πρωταθλητή Οσκαρ Πιστόριους, δημοσιεύει η νοτιοφρικανική εφημερίδα City Press.
Στην πρώτη κάρτα απεικονίζεται η Ρίβα Στίνκαμπ με τα χέρια στον αέρα τη στιγμή που δέχεται τη σφαίρα από το όπλο που κρατά ο Οσκαρ Πιστόριους.
Σε αυτή διακρίνεται επίσης το ματωμένο ρόπαλο του κρίκετ, η θήκη του όπλου με το οποίο δολοφονήθηκε η Ρίβα πάνω στο κομοδίνο, ενώ τα σεντόνια είναι τσαλακωμένα, γεγονός που κατά τη νοτιαφρικανική εφημερίδα αποδεικνύει ότι είχε νωρίτερα χρησιμοποιηθεί από κάποιον.
Στη δεύτερη κάρτα διακρίνεται η κλειστή πόρτα του μπάνια και τα σημάδια από τις σφαίρες σε αυτή. Σύμφωνα με τη City Press, η Ρίβα, τρομαγμένη, έσπευσε να βρει καταφύγιο στο μπάνιο. Ωστόσο ο Οσκαρ Πιστόριους συνέχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στο κεφάλι, τον ώμο και το χέρι.
Στην τρίτη κάρτα απεικονίζεται ο Πιστόριους να κατεβαίνει τις σκάλες του σπιιτιού του με τη νεκρή Ρίβα στην αγκαλία του.
Οπως αναφει η Daily Mail, υπό εξέταση βρίσκεται και το ipad που βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα του Οσκαρ Πιστόριους και φέρεται να ανήκει στην Ρίβα Στίνκαμπ, ενώ πηγή της αστυνομίας αναφέρει πως στο σπίτι του πρωταθλητή βρέθηκαν σκευάσματα στεροειδών. 

http://www.dete.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger