E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σύμβουλος μαριχουάνας ζητείται στην Ουάσιγκτον!

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013


Νέες θέσεις εργασίας δημιουργεί η νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ. Σκληρός αναμένεται ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων, για τη θέση του συμβούλου μαριχουάνας, καθώς τα απαιτούμενα προσόντα περιελάμβαναν από πενταετή εμπειρία σε ελεγκτική θέση, πτυχίο νομικής, έως πλήρη γνώση για τη μαριχουάνας.

 Σύμφωνα με το in.gr, καθώς οι υπηρεσίες της πολιτείας της Ουάγιγκτον των ΗΠΑ προσπαθούν να βάλουν κανόνες στην προσφάτως νομιμοποιηθείσα μαριχουάνα, αντιμετώπισαν μία σειρά από πρακτικά προβλήματα: Πώς μεγαλώνει σωστά η κάνναβη, πώς αποξηραίνεται και ελέγχεται, πώς κατηγοριοποιείται, παρασκευάζεται και ελέγχεται κ.ο.κ.

Για το λόγο αυτό, η Επιτροπή Ελέγχου Οινοπνευματωδών, που έχει επιφορτιστεί με τους σχετικούς ελέγχους, αναζήτησε ένα επίσημο σύμβουλο, με δημόσια προκήρυξη θέσης. 
Η Ουάσινγκτον και το Κολοράντο έγιναν το περασμένο φθινόπωρο οι πρώτες πολιτείες των ΗΠΑ που νομιμοποίησαν της χρήση της μαριχουάνας για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

 Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη στήνεται ένα δίκτυο πιστοποιημένων παραγωγών, μεταποιητών και καταστημάτων λιανικής, όπου ενήλικες άνω των 21 ετών μπορούν να αγοράσουν κάτι λιγότερο από 30 γραμμάρια, το ανώτατο, βαριά φορολογημένης κάνναβης.

http://newpost.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger