E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η πορνοστάρ που κατακτά το διάστημα!

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013


Η βραβευμένη 34χρονη ηθοποιός ενηλίκων Coco Brown, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες με υπόθεση, όπως "Big Booty Bomb 2," "Sugarwalls Slop Shots" και άλλες, αφήνει την τέχνη και προετοιμάζεται να ταξιδέψει στο διάστημα!


Η Coco έχει αφήσει τα πλατό του Λος Άντζελες και βρίσκεται στην Ολλανδία όπου κάνει εντατικά μαθήματα για να ταξιδέψει στο διάστημα. Αναμένεται να είναι η πρώτη πορνοστάρ που θα πάει στο διάστημα και μόλις η δεύτερη Αφρααμερικανή που θα επιχειρήσει κάτι τέτοιο.

Η Brown πλήρωσε εκατό χιλιάδες δολάρια ώστε να είναι μια από τους πρώτους ιδιώτες που θα ταξιδέψουν στο διάστημα με το διαστημικό σκάφος της εταιρίας SpaceXC.

Η SpaceX και άλλη μία εταιρία, η Orbital Sciences Corp έχουν ήδη συνάψει συμβόλαια συνολικής αξίας 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να μεταφέρουν εφόδια στον ISS.

Η SpaceX είναι επίσης μία από τις τέσσερις εταιρίες που συναγωνίζονται ποια θα κατασκευάσει “διαστημικά ταξί” που θα μεταφέρουν αστροναύτες, τουρίστες και ερευνητές στο διάστημα.

Πηγή: news247

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger