E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2013

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων και να σε επηρεάζει άμεσα, θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και ένταση, από κάποια γεγονότα που δεν τα περίμενες και τα οποία θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα είναι σημαντικά και, αν πανικοβληθείς, θα μείνουν πίσω. Ό,τι κι αν γίνει, απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και με ηρεμία, βρες τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου για να λυθούν τα θέματα που σε έχουν απομακρύνει από κοντά του. Με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που σε βασανίζουν. Αν είσαι μόνος, μην αρνηθείς κάποιες προσκλήσεις, γιατί έχεις πολλές πιθανότητές να συναντήσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο, που θα μπει στη ζωή σου δυναμικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες προτάσεις, αλλά και σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες, που θα δημιουργήσουν κάποια θέματα και θα σε βάλουν σε σκέψη. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους γύρω σου και προτίμησε να μιλήσεις στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους, για να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει να βάλεις ένα φρένο στα έξοδά σου, που είναι πολλά.




Ταύρος
21/4-20/5
Αν είσαι Ταύρος, η σημερινή μέρα με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο, επιτέλους σε βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση και με την ενέργεια να κάνεις πολλά πράγματα. Όλα οφείλονται στα ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης που έχεις και μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Είναι μια από αυτές τις στιγμές που νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση, για τον τρόπο που καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με το σύντροφό σου. Είναι ο μόνος τρόπος, για να έχει την ευκαιρία η σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν είσαι μόνος, ίσως θα πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου, γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει από εκεί που δεν φαντάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα επικρατήσει ηρεμία, φίλε Ταύρε, αλλά δεν πρέπει να υποκύψεις σε κάποιες αποφάσεις, που θα πάρουν για εσένα άλλοι άνθρωποι και οι οποίες μπορεί να μη σε ευνοούν. Απ’ την άλλη, είναι μια καλή μέρα για να διευθετήσεις φορολογικά ή νομικά ζητήματα και φυσικά, να προσέξεις τα οικονομικά σου, που δεν πάνε και τόσο καλά. Αν υπάρξουν δελεαστικές οικονομικές προτάσεις, εξέτασέ τις με πολύ προσοχή.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα πρέπει να το πάρεις απόφαση, αγαπητέ Δίδυμε, πως για να προχωρήσεις μπροστά, θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω το παρελθόν που σε κυνηγάει ακόμα και να κάνεις δραστικές κινήσεις, που αφορούν αποκλειστικά στο μέλλον σου. Γενικά, να θυμάσαι πως δεν μπορείς να επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, σήμερα καλό είναι να ανοιχτείς στο σύντροφό σου και να μην τον κρατάς μακριά από τα προβλήματά σου. Θέλει να σε πλησιάσει και δεν τον αφήνεις, οπότε είναι στο χέρι σου να μειώσεις το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να αξιοποιήσεις την εύνοια της Αφροδίτης, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο φιλικό σου Υδροχόο, για να φλερτάρεις ελεύθερα και να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αξιολογήσεις με προσοχή κάθε νέα πρόταση που θα προκύψει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη, για να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου.



Καρκίνος
22/6-22/7

Αν κάτι δεν σου πηγαίνει καλά, φίλε Καρκίνε, σήμερα μπορείς να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Κι αν πάλι νιώθεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, μπορείς να μιλήσεις στα δικά σου άτομα και να ακούσεις προσεχτικά αυτά που έχουν να σου πουν. Ίσως μία δεύτερη, πιο αντικειμενική ματιά, να σου κάνει πολύ καλό, ανοίγοντας τους ορίζοντες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα καλό θα είναι να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον άνθρωπό σου, για να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο, που μπορεί να σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Καρκίνε, στη δουλειά σου καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν σε συνεργασίες και προτάσεις. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και άφησέ τα για κάποια άλλη στιγμή, που θα μπορείς να σκεφτείς πιο καθαρά. Αλλά και τα οικονομικά σου απαιτούν τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Προσοχή στα έξοδα που αυξάνονται επικίνδυνα, λόγω της δικής σου επιπόλαιης διαχείρισης.



Λέων
23/7-23/8

Σήμερα το παρελθόν σου θα σε απασχολήσει, φίλε Λέων, καθώς κάποια ζητήματα που νομίζεις ότι έχουν λυθεί, θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Παρ’ όλα αυτά, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να ολοκληρώσεις όσα σε απασχολούν, αλλά παραμένουν στάσιμα. Προσοχή, να μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και, αν μειώσεις λίγο τους εγωισμούς και το πείσμα που δημιουργεί τις εντάσεις, θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την επικοινωνία του Ερμή που βρίσκεται στον Υδροχόο, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Λέων, θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν και μάλιστα χάρη σε αυτές, θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Απ’ την άλλη, πρέπει να φροντίσεις άμεσα για τα οικονομικά σου ζητήματα και να μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις, που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα. Σκέψου καλά κάθε πρόταση, πριν τη δεχτείς.




Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Παρθένε, σε βρίσκει σε εγρήγορση και το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, για να καταφέρεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που κάνεις εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο και αυτό σε κάνει ασταμάτητο στις κινήσεις σου και σε φέρνει πιο κοντά στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, μπορείς να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με το σύντροφό σου, για να βελτιώσεις πολλά ζητήματα, που δεν πάνε καλά στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος, να θυμάσαι πως η Αφροδίτη, από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο του Υδροχόου, σε ευνοεί να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να βρεις αυτό επιθυμείς και να διώξεις τη μοναξιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση σε διάφορα ζητήματα, που μέχρι τώρα περνούσαν απαρατήρητα και γενικά δεν σε απασχολούσαν. Δυστυχώς, σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα κι εσύ θα πρέπει να είσαι συντηρητικός στα λόγια, αλλά και στις πράξεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, αλλά σύντομα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.




Ζυγός
23/9-22/10

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στα ύψη της και οι επαφές που θα κάνεις, με τη νέα θέση της κυβερνήτης σου Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σου ανοίξουν νέους δρόμους, εκεί που δεν το περιμένεις. Καλό είναι λοιπόν να αξιοποιήσεις κάθε γνωριμία με τους γύρω σου, για να προωθήσεις τις πρωτοπόρες σκέψεις σου. Οι συνθήκες πάντως είναι πολύ ευνοϊκές και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς σήμερα, μπορεί να σου δώσει τη λύση στα προβλήματά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, καλό είναι σήμερα να δείξεις ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να κάνεις ό,τι μπορείς για να μην χαλάσεις το ευχάριστο κλίμα, με γκρίνιες και ανασφάλειες για ανούσια πράγματα. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκληθούν. Αν είσαι μόνος, βγες από το σπίτι και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται με την αγαπημένη σου παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά, αγαπητέ Ζυγέ, και είναι καιρός να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις, γιατί είναι αβάσιμες. Μη διστάσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Στα οικονομικά, χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Προσπάθησε να κάνεις περισσότερη οικονομία.




Σκορπιός
23/10-22/11

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και ότι οφείλεις να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση, χωρίς να κρύβεσαι. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και προχώρησε μπροστά με όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεση. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις το παρελθόν να σε γυρίζει πίσω και βάλε μπροστά όσα σχέδια έχεις στον πάγο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα έχεις την εύνοια των πλανητών, φίλε Σκορπιέ, για να λύσεις τα προβλήματά σου όπως ακριβώς θέλεις. Πάντως, ο σύντροφός σου θα σου δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και καλό είναι να ανταποκριθείς αναλόγως. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό να σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει και να νιώσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, καλό είναι να κρατήσεις μια επιφυλακτική στάση απέναντι σε κάποιους ανθρώπους και σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα σου προκύψουν. Χρειάζεται αρκετή σκέψη, πριν τις αποδεχτείς. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αναπάντεχα έξοδα, που θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου.



Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα το πρόγραμμά σου, αν είσαι Τοξότης, θα διαταραχθεί από κάποιους αστάθμητους παράγοντες, που θα σε βγάλουν από τη σειρά σου και ίσως να σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και τη δυναμικότητά σου και μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά στα προβλήματα της δουλειάς και να απολαύσεις ένα ήρεμο Σάββατο, που θα σε ξεκουράσει μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι, γιατί η απομόνωση μόνο γκρίνια σου φέρνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Τοξότη, στη δουλειά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος θα μπουν όλα στη σειρά που θέλεις και θα κινηθούν προς όφελός σου. Στα οικονομικά, χρειάζεται αυξημένη προσοχή και καθόλου βιαστικές κινήσεις. Απόφυγε τα έξοδα, πριν σκεφτείς αν πραγματικά έχεις το περιθώριο για ανοίγματα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα η διάθεσή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι πολύ καλή και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου ιδέα ή κίνηση. Κάνε ό,τι μπορείς για να διώξεις οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο και σε κρατάει πίσω. Γενικά, είναι ώρα για αισιοδοξία, αφού με τις κατάλληλες κινήσεις, θα μπορέσεις να βελτιώσεις πολλούς τομείς της καθημερινότητάς σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, καλό είναι να δώσεις στο σύντροφό σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει, για να εκφράσει την αγάπη του. Αν πάλι είσαι μόνος, σήμερα με τον Άρη στη νέα του θέση, στο ζώδιο των Ιχθύων, θα μπορέσεις να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις και μόνο η διπλωματία και η ευελιξία θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τα εμπόδια, που θα προσπαθήσουν να σου βάλουν κάποιοι συνεργάτες σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλύτερα και οι προσπάθειες που έχεις κάνει για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρχίζουν να αποδίδουν και να σε γεμίζουν αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Τώρα είναι που πρέπει να δείξεις προσοχή, για να μην ξεφύγεις.



Υδροχόος
20/1-19/2

Καλό είναι σήμερα να μην αγχωθείς για όσα συμβαίνουν γύρω σου, φίλε Υδροχόε, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βγεις από το πρόγραμμά σου, που είναι πολύ σημαντικό να μην το παραβιάσεις για να πετύχεις όσα θέλεις. Η αλήθεια είναι ότι η δυναμική σου στάση λειτουργεί με τρόπο καταλυτικό, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις καμία δουλειά στη μέση. Ό,τι και να γίνει, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην παρασυρθείς, γιατί ακόμα και η υγεία σου βρίσκεται σε μια περίεργη ισορροπία και πρέπει να προσέχεις, καθώς οι υποχρεώσεις που έχεις σε έχουν κουράσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, είναι μια καλή μέρα η σημερινή, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες, που καλό είναι να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο, για να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να μειώσεις το χάσμα και να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, μπορείς σήμερα να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν και θα σου ανεβάσουν το ηθικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Υδροχόε, κάποια ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα θα τα δεις να προχωρούν και να σε γεμίζουν ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση με τον τρόπο που εξελίσσονται. Νέες συνεργασίες ή προτάσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, καθώς κάποιες καταστάσεις θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.



Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, φίλε Ιχθύ, πολλές καλές εξελίξεις θα προκύψουν και θα σου δώσουν ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις κάποια από τα προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν ιδιαίτερα συμφέρουσες για το μέλλον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, κινήσου ανάλογα για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις και μην κλείνεις την πόρτα στα άτομα που σε διεκδικούν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα φρόντισε να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου και να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου για το μέλλον. Η δυναμικότητά σου, πάντως, θα είναι πολύ αυξημένη, καθώς έχεις τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Υδροχόο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, οπότε φρόντισε να κάνεις κάποια οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger