E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Και ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» στους συλληφθέντες στην Κοζάνη!

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της τρομοκρατίας με τις Αρχές να μιλούν ανοιχτά για τρομοκρατικό χτύπημα στη διπλή ληστεία στην Κοζάνη και δύο από τους συλληφθέντες να είναι καταζητούμενοι για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς». Μάλιστα ένας από αυτούς, φέρεται να είναι ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος»!


Οι αστυνομικοί λειτούργησαν γρηγορότερα από ό,τι είχαν υπόλογίσει οι δράστες, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε δεν γνώριζαν καλά την περιοχή. Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί «πρόλαβαν» τους τέσσερις από αυτούς, πριν απομακρυνθούν. Η 15λεπτη αναμονή τους στο χώρο ήταν σύμφωνα με τις αρχές, το μοιραίο τους λάθος.

Στην περιοχή έχουν βρεθεί 4 – 5 αυτοκίνητα που ενδεχομένως να έχουν σχέση με την υπόθεση και πιθανόν οι δράστες είχαν σκοπό να τα χρησιμοποιήσουν για να αποπροσανατολίσουν τις διωκτικές αρχές.
Η σύλληψη των δραστών είχε και ευτράπελα, καθώς ένας εκ των τεσσάρων που φορούσε ιατρική ρόμπα και συνελήφθη στο όχημα που είχε μετατραπεί σε ασθενοφόρο, απειλούσε τις αρχές ότι θα αυτοκτονήσει. Υπενθυμίζεται πως μέσα στο «ασθενοφόρο», εκτός από τα ιατρικό υλικό, βρέθηκαν 3 Καλάσνικοφ και 3 πιστόλια.
Σύμφωνα με στελέχη της Αντιτρομοκρατικής το όλο σχέδιο και η εκτέλεσή του είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις υποθέσεις τρομοκρατίας, κάτι στο οποίο συνηγόρησε και η στάση των δραστών οι οποίοι από τη στιγμή της σύλληψής τους και μετά δεν έχουν μιλήσει στους αστυνομικούς.
Υπενθυμίζεται πως τα εκκρεμή εντάλματα που αφορούν καταζητούμενα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» είναι για τον γνωστό «Τοξοβόλο του Συντάγματος» Γιάννη Μιχαηλίδη και τον Δημήτρη Πολίτη.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger