E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ακριβοπληρωμένες δουλειές χωρίς ιδιαίτερο κόπο

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013


Κάθε τόσο «φυτρώνουν» νέα επαγγέλματα που έχουν αρκετά υψηλές αποδοχές. Το φαινόμενο αυτό είναι έντονο στην Αμερική και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που το αποδεικνύουν.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μίας γυναίκας που χαζεύοντας στο Internet και χωρίς να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις όσον αφορά στην τεχνολογία κατάφερε να κερδίζει περίπου 5,000$ το μήνα. Δίνοντας ένα ποσό κάτω από 10$ κατάφερε να έχει πολύ υψηλά κέρδη, έχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να προσφέρει και στην οικογένειά της. Η ονομασία της δουλειάς της είναι “Online Affiliates” και το μόνο που έχει να κάνει είναι να ποστάρει links για λογαριασμό μεγάλων εταιριών όπως η Google και η Yahoo. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή επαγγέλματα στην Αμερική μεταξύ άλλων.
Παρόμοια επαγγέλματα που μπορείς κάποιος να κάνει από το σπίτι και να κερδίζει αρκετά χρήματα είναι:
Μαθηματικός: Δίνει λύσεις μέσω Internet σε προβλήματα όχι μόνο εκπαιδευτικού χαρακτήρα αλλά και επιχειρήσεων και προβάλλει μαθηματικές θεωρίες.
Ασφαλιστής: Συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία από ατυχήματα, ασθένειες, φυσικές καταστροφές.
Αναλυτής στατιστικών: Κάνει ακριβώς αυτό που λέει και η ονομασία του. Περιγράφει και αναλύει στατιστικά δεδομένα από πειράματα και έρευνες.
Φυσικά η λίστα δεν σταματάει εδώ. Αναλυτής υπολογιστικών συστημάτων, ξυλοκόπος ή σιδεράς είναι μερικά ακόμα επαγγέλματα που έχουν ανάπτυξη στην Αμερική.
Σκεφτείτε το λοιπόν! Ίσως υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τα δικά σας προσόντα.

jenny.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger