E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι ζωντανοί Κεν και Μπάρμπι συναντήθηκαν – Μίσησαν ο ένας τον άλλον!

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013



Σίγουρα στα παιδικά σας χρόνια, θα είχατε ακούσει για το πιο δημοφιλές ζευγάρι, Κεν και Μπάρμπι. Ο έρωτας μεταξύ τους -υποτίθεται- πως ήταν μεγάλος και πως, αν υπήρχαν στην πραγματικότητα θα ήταν, αυτό που λέμε, «το τέλειο ζευγάρι».
Να που όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τα είχε ορίσει το παραμύθι για τη ζωή τους. Τα δύο μοντέλα, που έχουν σπαταλήσει τεράστια χρηματικά ποσά, για να μεταμορφωθούν σε Μπάρμπι και Κεν αντίστοιχα, έκαναν το μεγάλο βήμα να συναντηθούν. Το αποτέλεσμα, ήταν ακριβώς αντίθετο από το «σενάριο»: Ο ένας μισεί την εμφάνιση του άλλου!
Η αληθινή Μπάρμπι, Βαλέρια Λουκιάνοβα, η οποία έχει μακριά, κατάξανθα μαλλιά, μικροσκοπική μέση και μεγάλο στήθος, πέταξε από την πόλη της Ουκρανίας στην οποία ζει, με προορισμό τη Νέα Υόρκη, ώστε να καταφέρει να ανταμώσει με το «άλλος της μισό». Ο Τζάστιν Τζέντλικα, είναι ο με-σάρκα-και-οστά Κεν, ο οποίος έχει προσθέσει τεράστιες ποσότητες σιλικόνης στο σώμα του για να μοιάζει στην εικόνα της κούκλας.
Βέβαια, η διάθεση των δύο δεν ήταν και η καλύτερη από την αρχή. Σε περσινές του δηλώσεις, ο 32χρονος, είχε χαρακτηρίσει την 23χρονη, ως τραβεστί, ενώ εκείνη, μετά την πρώτη τους (και ίσως τελευταία) συνάντησή τους είπε: «Το έχει παρακάνει με το φούσκωμα στα χείλη του!».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Sun, το ζευγάρι «μισούν ο ένας την εμφάνιση του άλλου» κάτι που αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες, όπου αμήχανα στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο.
Η «Μπάρμπι» είδε την αναγνωσιμότητα της να ανεβαίνει απότομα, από την περσινή χρονιά, όταν παραδέχθηκε σε εκπομπή πως έχει ξοδέψει πάνω από 100.000 ευρώ σε πλαστικές εγχειρήσεις ώστε να καταφέρει να αποκτήσει την ιδανική εμφάνιση. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, δήλωσε πως υποβλήθηκε σε μια ακόμα επέμβαση, η οποία ήταν και η εκατοστή!
Μέσα σε αυτές τις 100 επεμβάσεις, περιλαμβάνονται πέντε ρινοπλαστικές, μία για τη διόρθωση του σχήματος του κρανίου της, μία για τα φρύδια της και σε αυξητικές στα μάγουλα, στα χείλη, στους γλουτούς, στο πηγούνι και στο στήθος. Η πρώτη της εμπειρία από μια τέτοιου είδους διαδικασίας, ήρθε στα 18 της χρόνια.
Όσον αφορά, το πώς της ήρθε για πρώτη φορά η ιδέα να μετατρέψει τον εαυτό της σε μια ζωντανή κούκλα, εκείνη δήλωσε: «Από όταν είμαστε παιδιά παίζουμε με την Μπάρμπι και τον Κεν και πιστεύουμε πως είναι η επιτομή της τελειότητας και της ομορφιάς».
Για να ενισχύσει την ομοιότητά της με την ηρωίδα πολλών κοριτσιών, η 23χρονη, φοράει διαρκώς φακούς επαφής, ώστε τα μάτια της να είναι μπλε, ενώ το φυσικό της χρώμα είναι πράσινο.
Η ενσάρκωση του Κεν, από την άλλη, είχε κάνει έξαλλη με δηλώσεις του την 23χρονη,αφού είχε πει: «Ναι είναι όμορφη, αλλά στα μάτια μου μοιάζει ότι είναι φτιαγμένη από make up, ψεύτικα μαλλιά και «αδυνατιστικούς» κορσέδες. Και οι τραβεστί κάπως έτσι κάνουν».

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger