E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι φυτοφαγοι αντρες εχουν καλυτερη σεξουαλικη ζωη!

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012


Είναι περισσότερο αρρενωποί αυτοί που καταβροχθίζουν με μανία μια μπριζόλα ελπίζοντας σε καλές σεξουαλικές επιδόσεις ή μήπως γεύονται μια… μερίδα άγνοιας; Γιατί,  σύμφωνα με τους επιστήμονες, άλλες είναι οι τροφές που δρουν υπέρ της σεξουαλικής απόδοσης. Όπως αναφέρει μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική εφημερίδαΟρμόνες και Συμπεριφορά (Hormones and Behavior), τα φυτοοιστρογόνα (ορμόνες που βρίσκονται σε φυτικές τροφές) ανεβάζουν τα επίπεδα της σεξουαλικής επιθυμίας. Η έρευνα έγινε σε αρσενικούς πιθήκους, οι οποίοι τράφηκαν με τα γεμάτα οιστραδιόλη και κορτιζόλη φύλλα ενός τροπικού δέντρου, παρόμοιου με τη σόγια. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο ρόλος των φυτών στην εξέλιξη των πρωτευόντων θηλαστικών (συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου) μάλλον έχει υποτιμηθεί μέχρι σήμερα. Ο Michael Wasserman, επικεφαλής της έρευνας στο αμερικανικό πανεπιστήμιο του Berkeley (Τμήμα Περιβαλλοντικής Επιστήμης) εξήγησε ότι μια αλλαγή στις ορμόνες μέσω της φυτικής διατροφής επηρεάζει την κοινωνική συμπεριφορά, την αναπαραγωγή και την υγεία. (http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0018506X12002280
Κρεατοφάγοι-φυτοφάγοι: 0-1
Βάσει της μελέτης, οι άντρες που καταναλώνουν τόφου (τυρί από σόγια) και άλλες φυτικές τροφές πλούσιες σε φυτοοιστρογόνα απολαμβάνουν καλύτερη σεξουαλική ζωή από όσους τρώνε κρέας. Τα φυτικά αυτά τρόφιμα έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν τα επίπεδα των σεξουαλικών ορμονών βοηθώντας τους χορτοφάγους να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στον στίβο των σεξουαλικών αθλοπαιδειών. Για… κακή τους τύχη όμως οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν ότι η κρεατοφαγία συνδέεται με τον ανδρισμό, τη δύναμη, την εξουσία, την πατριαρχία και την αρρενωπότητα, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το αμερικανικό πανεπιστήμιο του Bellarmine στο Κεντάκι, ενώ το ίδιο απέδειξαν μελέτες από τα πανεπιστήμια της Βρετανικής Κολομβίας, της Πενσυλβάνια και του Κορνέλ. (http://psycnet.apa.org/index.cfm?fa=buy.optionToBuy&id=2012-30417-001). Όταν βέβαια έρθει η ώρα της αλήθειας, οι κρεατοφάγοι ζορίζονται (καθώς το αίμα προσπαθεί να κυκλοφορήσει μέσα στις φραγμένες αρτηρίες τους), σε αντίθεση με τους φυτοφάγους οι οποίοι μπορούν άνετα να κρατήσουν τη…γιορτή μέχρι το πρωί, όπως υπογραμμίζει η φιλοζωική οργάνωση PETA της Αγγλίας. (http://www.peta.org/living/vegetarian-living/impotence.aspx)
Άντρες στο πιρούνι. Στο κρεβάτι;
Για να πεισθούν τώρα οι άντρες να αφήσουν το κρέας στην άκρη, μάλλον θα δυσκολευτούν αρκετά αφού, σύμφωνα με τους ερευνητές, οι αρρενωποί (στο πιρούνι) δικαιολογούνται λέγοντας ότι τα ζώα είναι πολύ νόστιμα για να μην τα τρως και ότι είναι κατώτερα όντα από τους ανθρώπους. Όσο για τις γυναίκες, αυτές παρουσιάζονται περισσότερο προβληματισμένες κατά πόσον θα πρέπει να τρώμε τους φίλους μας τα ζώα.

http://www.goldenmag.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger