E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βιβη Τσιαμη: Το κοριτσι με τα τατουαζ! (σεξι φωτο)

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012



Η Βιβή Τσιάμη, μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, εξομολογείται στο περιοδικό "Inked" την αγάπη της για τα tattoos και πώς μύησε τον Γιώργο Πρίντεζη στον κόσμο τους.
"Ο διαγωνισμός των Playmate ήταν μια στιγμή σταθμός στη ζωή μου. Εκείνη τη χρονιά έκανα το πρώτο μου tattoo, το στέμμα με τα αρχικά του ονόματός μου στον αυχένα μου", σήμερα η Βιβή Τσιάμη έχει 12 και εξομολογείται στο περιοδικό "Inked" τι σημαίνουν για εκείνη. Μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, μοντέλο, με σπουδές στην δημοσιογραφία, το κορίτσι του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Γιώργου Πρίντεζη "έψησε" και τον αγαπημένο της να κάνει τατουάζ: "Πριν με γνωρίσει ο Πρίντεζης δεν είχε κανένα tattoo. Τον έψησα, όμως, και πλέον περιμένει πώς και πώς για να κάνει το επόμενο".
Για τα επαγγελματικά της σχέδια αποκαλύπτει: "Έχω δύο προτάσεις για συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες. Είναι κάτι που προέκυψε τυχαία χωρίς να το κυνηγήσω. Θα τολμήσω να το κάνω μόνο αν οι υπεύθυνοι με θεωρήσουν πραγματικά ικανή για να στηρίξω ένα ρόλο".
Όσον αφορά στη σχέση της με τον Γιώργο Πρίντεζη λέει ακόμα: "Με τον Γιώργο είμαστε μαζί γύρω στα τέσσερα χρόνια. Μία από τις πιοευτυχισμένες στιγμές ήταν στην Κωνσταντινούπολη όταν ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ήταν ένα φοβερό ταξίδι και πέρασα πραγματικά υπέροχα".

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger