E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το εμφυτευμα στους γλουτους γυρισε αναποδα [βιντεο]

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012


Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου δείχνοντας το εμφύτευμα σιλικόνης στο γλουτό μιας γυναίκας να γυρνάει από μέσα προς τα έξω!
Αντί το εμφύτευμα να της δίνει τους πολυπόθητους γλουτούς που επιθυμούσε, αυτό πετάχτηκε προς τα έξω και προεξείχε δημιουργώντας ένα σχήμα δίσκου το οποίο ήταν εντελώς αντιαισθητικό.
Στο βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων η αγνώστων στοιχείων γυναίκα  τοποθετεί αργά στην κανονική του θέση το εμφύτευμα προσθέτοντας με πικρία: «δεν νομίζω ότι ένα εμφύτευμα πρέπει να το κάνει αυτό. Δεν θα πρέπει να είναι σε θέση που να περιστρέφεται».
Το βίντεο απέσπασε 278 likes στο Facebook και και πάνω από 20.000 share!
Είναι δύσκολο να διαπιστωθεί κατά πόσο το βίντεο είναι γνήσιο και δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρειες για το ποια κλινική επισκέφθηκε η γυναίκα πήγε ή την ακριβή χειρουργική διαδικασία στην οποία υπεβλήθη.
Ωστόσο ο πλαστικός χειρουργός Άντριαν Ρίτσαρντς θεωρεί πως το βίντεο είναι αυθεντικό. Μιλώντας στη βρετανική DailyMail υποστήριξε πως αυτό το φαινόμενο μπορεί να συμβεί όταν το εμφύτευμα δεν στερεώνεται καλά σε μια «τσέπη» των γλουτών.
«Πρόκειται για μια επιπλοκή η οποία είναι σχετικά συχνή με τα εμφυτεύματα στους γλουτούς. Δεν θα πρέπει πραγματικά να συμβεί επειδή η ‘τσέπη’ θα πρέπει να είναι άνετη, ώστε το εμφύτευμα να μένει εκεί που είναι. Όσο για την γυναίκα στο βίντεο θεωρεί πως θα πρέπει να εγχειριστεί ξανά προκειμένου να τοποθετηθεί σωστά το εμφύτευμα και να σταματήσει να μετατοπίζεται.
Η πλαστική εγχείρηση στην περιοχή των γλουτών είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη Νότια Αμερική, όπου οι έντονες καμπύλες θεωρούνται σέξι.
Ωστόσο τα τελευταία χρόνια, πολλές γυναίκες έχουν εμφανίσει επιπλοκές ή έχουν χάσει τη ζωή τους μετά από επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής σε μη πιστοποιημένες κλινικές.
Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, μια 42χρονη, μητέρα τριών παιδιών έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση στην περιοχή των γλουτών σε μια κλινική σε ένα σοκάκι του Λας Βέγκας. Παρά το γεγονός ότι η οικογένειά της την παρακαλούσε να μην κάνει την επέμβαση εκείνη επέμεινε. Τελικά βρέθηκε να παρακαλεί για βοήθεια όταν ένας γιατρός χωρίς άδεια την παράτησε στη μέση του δρόμου όταν εμφανίστηκαν επιπλοκές στην εγχείρηση. Εξέπνευσε τρεις μέρες αργότερα στο νοσοκομείο.
Αλλά τον Δεκέμβριο του 2009 και η πρώην Μις Αργεντινή, που είχε εμμονή με τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης της πέθανε μετά από χειρουργική επέμβαση που έκανε για να σταθεροποιήσει τους γλουτούς της.
Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί σε περιπτώσεις όπου χρησιμοποιούνται ενέσεις σιλικόνης στη χειρουργική διαδικασία μπορεί να προκληθεί θρόμβος αίματος στους πνεύμονες γνωστός και ως πνευμονική εμβολή.
http://www.pkool.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger