E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Mια καμαριερα με 6 εκατ. δολαρια!!

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012


Ο Ντομινίκ Στρος-Καν θα καταβάλει 6 εκατομμύρια δολάρια στην Ναφισάτου Ντιάλο, εμπιστεύθηκε σε κοντινούς του ανθρώπους ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο σημερινό (με αυριανή ημερομηνία) φύλλο της Le Monde.

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος επισκέφθηκε πολλές φορές τη Νέα Υόρκη τους τελευταίους μήνες, έχει πει στο περιβάλλον του ότι οι βασικές λεπτομέρειες του διακανονισμού συμφωνήθηκαν στο τέλος του καλοκαιριού. Οπως εμπιστεύθηκε ο ίδιος σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τα 3 από 6 εκατομμύρια θα προέλθουν από τραπεζικό δάνειο και τα υπόλοιπα 3 θα τα δανεισθεί από την πρώην σύζυγό του Αν Σενκλέρ.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι οι δικηγόροι του 63χρονου Στρος-Καν και της Ντιαλό θα εμφανιστούν την επόμενη εβδομάδα σε δικαστήριο του Μπρονξ προκειμένου να καταλήξουν στην οικονομική συμφωνία, όπως δήλωσαν άτομα προσκείμενα στις δύο πλευρές.

Λεπτομέρεις από την συμφωνία, που περιλαμβάνει χρηματικό πρόστιμο από τον Στρος-Καν, δεν ήτταν ακόμη γνωστές, ενώ κατά τις πηγές του περιβάλλοντος των δύο εμπλεκομένων, ακόμη δεν έχει υπογραφεί η συμφωνία.

Η Ντιαλό είχε καταθέσει αστική καταγγελία εναντίον του Ντομινίκ Στρος-Καν στις 8 Αυγούστου, 2011, παράλληλα με την ποινική διαδικασία, κατηγορώντας τον για τη σεξουαλική επίθεση στη σουίτα του στο Sofitel στις 14 Μαΐου του 2011.

Η ποινική δίωξη για την υποτιθέμενη επίθεση, κατέπεσε στις 23 Αυγούστου του 2011, λόγω αμφιβολιών σχετικά με την αξιοπιστία της Ντιαλό, η οποία είχε πει επαναλαμβανόμενα ψέματα σχετικά με ορισμένες πτυχές της ζωής της.

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ έχει δηλώσει ότι η σχέση του με την Ντιαλό στο Sofitel ήταν μια «αμοιβαία συμφωνία».


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger