E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προσπαθησαν να σκοτωσουν την Λοχαν

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012


Το να περάσει μια εβδομάδα χωρίς να υπάρχει είδηση που να αφορά τη Λίντσεϊ Λόχαν, αυτό θα ήταν είδηση.
Αυτή τη φορά η σέξι ηθοποιός κατηγορεί 25χρονο ότι αποπειράθηκε να την σκοτώσει και ζητά τη δίωξή του. Σύμφωνα με το site TMZ.com και το δίκτυο NBC η Λίντσεί γνώρισε τον Κριστιάν Λαμπέλα σε club της Νέας Υόρκης και τον κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, μαζί με τους υπόλοιπους φίλους της.
Ο νεαρός που δουλεύει στο γραφείο του ρεπουμπλικανού βουλευτή του Ιλινόις Τζόν Σίμκους, πήγε στο ξενοδοχείο, αλλά φωτογράφιζε συνεχώς τη Λιντσεϊ με το κινητό του. Όταν εκείνη του ζήτησε να σβήσει τις φωτογραφίες, αυτός την άρπαξε από το λαιμό την πέταξε στο κρεβάτι, μέχρι που μια φίλη της ηθοποιού επενέβη και την έσωσε από τον μαινόμενο Λαμπέλα (ο αριστερά στη φωτογραφία). Η Λίντσεϊ πρόλαβε και πάτησε το κουμπί κινδύνου και η συνέχεια ήταν η νέα αφορμή για το άλλο ένα πανηγύρι των Media, γύρω από το όνομά της.

Πάντως αυτή τη φορά η Λόχαν έχει το δίκαιο με το μέρος της και δεν φαίνεται πρόθυμη να κάνει πίσω σε ότι αφορά τη δίωξη του Λαμπέλα, ο οποίος στο λογαριασμό του στο facebook έχει βάλει φωτογραφίες με τον υποψήφιο Αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικανών, Πολ Ράιαν, αλλά και με την Κιμ Καρντάσιαν



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger