E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προβλεψεις:Πως θα πανε τα ερωτικα σας αυτη την εβδομαδα;

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012



ΚΡΙΟΣ
aries
Γενικά, καλά τα πάτε. Ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, κυρίως τις δύσκολες, και όχι αυτές που είναι δημιουργικές. Η σταθερότητα που θα έχετε με τις σχέσεις σας, ίσως με Λιοντάρι ή Ζυγό, θα σας κάνει να πιστέψετε ότι λύθηκαν και κάποια μακροχρόνια προβλήματά σας που είχατε τα προηγούμενα χρόνια από την παρουσία του Κρόνου στον άξονά σας. Πιο πολύ πάντως η μεταξύ σας σχέση εξαρτάται αυτή την περίοδο από τις διαθέσεις σας, οι οποίες σε γενικές γραμμές είναι καλές. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός σας βγάζουν το συναίσθημα στην επιφάνεια και γίνεστε πιο συμβατοί και απλοί από την επιρροή τους.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Είστε κάπως σφιγμένοι και κυρίως από 2/10 έως 4/10 το πρωί θα έχετε πείσμα και μπορεί να εμμένετε σε δικές σας αποφάσεις και μανιφέστα. Οι σχέσεις θέλουν τον αέρα της επικοινωνίας για να μπουν εκεί που πρέπει. Εσείς βέβαια από την φύση σας, λόγω του πλανήτη Αφροδίτη που σας κυριαρχεί και σας επηρεάζει, είστε πολύ ερωτικά άτομα με την δική σας προσωπικότητα και χάρη. Σχεδόν ποτέ δεν έχετε μείνει χωρίς σύντροφο, εκτός από ακραίες περιπτώσεις ατόμων που είναι δυσκολεύονται σε αυτόν τον τομέα. Να είστε προσεκτικοί και να μην στήσετε κανέναν καυγά χωρίς αιτία, επειδή νιώθετε ανασφάλεια ή ζήλεια.
  ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Με τη διπλωματία σας κερδίζετε τελικά τα πάντα. Εκτός αν έχετε κολλήσει με Ταύρο ή Σκορπιό και αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις μέσα από πίεση και ένταση. Η μικρή απομάκρυνση από ένα άτομο που δεν σας κάνει καλό -αλλά είναι απαραίτητη- θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε. Ο Δίας είναι πάνω σας και σίγουρα όλο και κάπου θα δικαιώνεστε. Μπορεί να αργούν πράγματα να γίνουν αλλά θα γίνουν και θα είναι τα καλύτερα για σας. Από τις 4/10 και μετά όλες οι εντάσεις και οι δυσκολίες θα διευθετηθούν ευκολότερα και μια νέα γνωριμία, ίσως και με Ζυγό, θα σας ικανοποιήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Ανταλλάσετε κουβέντες γιατί θέλετε να απαιτήσετε τα δικαιώματά σας - κάπως φωναχτά- αλλά δεν μπορείτε να το χειριστείτε αλλιώς. Έχετε θυμό που βράζει και κυρίως με ένα άτομο από το παρελθόν. Πιστεύετε ότι έφαγε πολύ χρόνο από τη ζωή σας και τώρα θέλετε να τον ξανακερδίσετε. Θα το κάνετε πιο εύκολα, αν σταματήσετε να μνησικακείτε γιατί τελικά είστε γύρω από την ενέργεια του άλλου που δε θέλετε. Ο Κριός είναι πολύ τρανταχτή και δύσκολη γνωριμία για σας, γιατί σας βγάζει έξω από τον εαυτόν σας αλλά το χρειάζεστε μερικές φορές. Ο Ζυγός επίσης που μπορεί να είναι και μεγαλύτερο πρόσωπο από εσάς, σας προβληματίζει με το αναποφάσιστο του χαρακτήρα του.

ΛΕΩΝ
leo
Η Αφροδίτη μέχρι και την Τετάρτη σας δίνει τη λάμψη της. Μετά θα χρειαστεί να κατεβάσετε τους τόνους και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα πρακτικά της σχέσης σας. Θέλετε σίγουρα την αρμονία και το πολιτισμένο επίπεδο στην ζωή σας για αυτό θα προσπαθήσετε πολύ αυτές τις ημέρες να μην ξεφύγετε και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Υπάρχουν εντάσεις από τις 2/10 μέχρι και τις 4/10 το πρωί, οπότε χρειάζεται να κρατήσετε το επίπεδο και να μην βγάλετε πάνω στο άτομο που είστε μαζί όλη σας την ένταση, τον θυμό και την πικρία, κυρίως αν υπάρχουν υποθέσεις άλυτες από το παρελθόν σε οικονομικά θέματα ή θέματα εξουσίας και ελέγχου. Αν σχετίζεστε με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο χρειάζεται να κάνετε λεπτούς χειρισμούς και πάνω από όλα να μην δεχτείτε από κανέναν να σας κατηγορήσει έμμεσα ή άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιό σας θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να κινηθείτε πιο εύκολα, με στόχο να φτιάξετε ή να βελτιώσετε τη σχέση σας που τόσο πολύ επιθυμείτε. Γενικά, ξέρετε μέσα σας ότι υπάρχει η πληροφορία της μοναχικότητας, για αυτό πολλοί από εσάς, χωρίς να το θέλετε, κάνετε χειρισμούς, ώστε τελικά να απομακρυνθείτε από το πρόσωπο που αγαπάτε γιατί κουράζεστε να είστε συνέχεια μαζί του. Οι πιο γενναίοι από εσάς προσπαθείτε και μάλιστα ερωτεύεστε τρελά και δίνετε τον εαυτό σας σχεδόν θυσιαζόμενοι. Να είστε πολύ προσεκτικοί, αν σας ενδιαφέρει ένας Κριός γιατί ξαφνικά μπορεί να ειπωθούν αλήθειες που θα πληγώσουν. Από 4/10 το μεσημέρι και μετά, καλό θα είναι να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις κυρίως με Δίδυμο ή Τοξότη γιατί σίγουρα θα παρεξηγηθείτε.

ΖΥΓΟΣ
libra
Επιτέλους θα ανασάνετε. Ο Κρόνος σας εγκαταλείπει αλλά σας αφήνει διάφορα κατάλοιπα. Είτε μια σχέση που χάσατε, είτε κάτι που πάγωσε, είτε ένα διαζύγιο. Σίγουρα θα μετράτε απώλειες, αλλά τώρα ανανεωμένοι θα διαθέσετε τον εαυτό σας σε καλύτερη επιλογή. Ο Τοξότης ή ο Υδροχόος είναι άτομα που σας πηγαίνουν. Ο δε Κριός είναι το άλλο σας μισό και αν έχετε βγει αλώβητοι από την επιρροή του Κρόνου, σημαίνει ότι καλά κρατεί η σχέση σας. Αυτές τις ημέρες μπορεί να υποστείτε πίεση από έναν Κριό ή Αιγόκερω. Εσείς μάλλον θα φταίτε, γιατί λόγω της ανάγκης σας για συντροφικότητα και συνεργατική διάθεση αφήνετε να σας καταπιέζουν και να σας βάζουν τις δικές τους ιδέες ζωής σαν να ήταν δικές σας. Είναι ευκαιρία να αυτονομηθείτε και να μην εξαρτάστε ούτε και οικονομικά από άλλα άτομα. Πιθανή γνωριμία από 4/10 και μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Νιώθετε περίεργα αφού ο Άρης που είναι ακόμα στο ζώδιό σας σάς δίνει το στίγμα του για τα τελικά σας ξεκαθαρίσματα. Ίσως να είναι από τις λίγες φορές που έχετε πάρει αποφάσεις ουσιαστικές. Η υπόθεση με ένα Λιοντάρι καλά κρατεί, αφού υπάρχει ροή ενέργειας μεταξύ σας, άσχετα αν τελικά απολαμβάνετε τη σχέση ή όχι. Αρκεί να νιώθετε ότι υπάρχει δίπλα σας. Εσείς έχετε την υπομονή και το τσαγανό να φέρετε κάποιον κοντά σας, όμως μην τον ελέγχετε. Ο Δίδυμος πάντως συνεχίζει να παίζει ακόμα και σε δεύτερη σκέψη, γιατί μερικοί από εσάς είστε δεσμευμένοι και δεν τολμάτε να κουνηθείτε προς το παρόν. Γενικά χρειάζεται ψυχραιμία και λιγότερο πάθος με Ταύρο και Υδροχόο κυρίως από 2/10 έως 4/10 το πρωί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Είστε κάπως μουδιασμένοι. Από τη μια σας αρέσει ένα πρόσωπο που δεν ξέρετε τι γίνεται μαζί του, γιατί έχει πέσει σιγή ιχθύος και δεν ανοίγει κανένα χαρτί και από την άλλη όσοι είσαστε μέσα σε σταθερή σχέση, δεν εκδηλώνεστε πάρα πολύ γιατί νοιώθετε μοναχικότητα. Κάντε υπομονή γιατί από την Κυριακή που μπαίνει ο Άρης στο ζώδιό σας θα σας προσφέρει όλα τα καλά του δώρα που σίγουρα θα είναι δράση και κατάκτηση των στόχων σας. Ο Παρθένος που μπορεί να σας έχει παρουσιαστεί και να παίζει τον ρόλο του δασκάλου ή ενός ατόμου που ίσως ζει και στο εξωτερικό, σας αρέσει αλλά διαφωνείτε με τον τρόπο που χειρίζεται την ζωή και κυρίως τα πρακτικά θέματα. Εσάς σας αρέσει να δίνετε πολλά πράγματα στην σχέση σας, αλλά και ο άλλος να μην είναι μίζερος γιατί τρελαίνεστε. Αποφύγετε το στρες γιατί θα βλάψει τις επαφές σας από 4/10 μέχρι και την Παρασκευή 5/10.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Έχετε νευράκια αλλά τουλάχιστον είστε ξεκάθαροι και δυναμικοί. Αυτό τελικά σας αρέσει γιατί νιώθετε ότι αρκετά σας είχαν καπακώσει οι υπόλοιποι. Το καλό παιδί πήγε περίπατο και τώρα αρκετοί από εσάς εκπαιδεύεστε με διάφορες εναλλακτικές θεραπείες είτε ρέικι, είτε γιόγκα, είτε ψυχοθεραπεία, να κάνετε τις αλλαγές που θα αρέσετε στον εαυτό σας πάνω από όλα. Μερικοί από εσάς που έχετε θέμα παιδιού μαζί με το σύντροφο θα το λύσετε μια και καλή. Αρκεί να έχετε την τόλμη να βάλετε τα πράγματα εκεί που πρέπει να είναι. Ένας Παρθένος θα έρθει πιο κοντά σας και θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας, αλλά και προσωπικής προσφοράς.
  ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Αναγνωρίζετε την ανάγκη σας να άρχετε που και που και να κάνετε εσείς το κουμάντο. Όχι πάντα, κυρίως όταν βρίσκετε έδαφος που σας δημιουργεί ανασφάλεια γιατί δεν είναι φιλικό και κοντινό για την ψυχολογία σας -η οποία είναι περίεργη- και αρκετές φορές ο άλλος δεν ξέρει πώς να σας φερθεί. Ή θα είσαστε πολύ απρόσωποι και ψυχροί ή θα βομβαρδίζετε τον άλλον με φλογερά μηνύματα και ζήλειες. Μην κρατάτε ακόμα θυμό με Σκορπιό και είσαστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και να είστε προσεκτικοί γιατί θα γίνουν διάφορα ευτράπελα, αν δεν δώσετε την ανάλογη προσοχή και ξεφύγετε με νεύρα και επιθέσεις. Ο Δίδυμος και ο Ζυγός θα βρουν μεγαλύτερη αποδοχή από εσάς γιατί δεν σας κουράζουν το νευρικό σύστημα.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Έχετε αρχίσει και βγαίνετε έξω από το καβούκι σας και όχι μόνο απαιτείτε αλλά και λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Όσο πιο πολύ τα βρίσκετε με το «μέσα» σας, τόσο περισσότερο έλκετε καλύτερα άτομα που δεν σας κουράζουν αλλά σας βοηθούν να επικοινωνήσετε και να βρείτε μια καλή φόρμουλα για να έχετε μια όμορφη σχέση. Σημαντικοί παράγοντες οι φίλοι σας και κυρίως οι κολλητοί σας, οι οποίοι σας επηρεάζουν και σας ξεσηκώνουν αρκετές φορές εναντίον των ατόμων που σχετίζεστε. Γιατί το σίγουρο είναι ότι παίρνετε τον ρόλο του θύματος και αυτό σας βγάζει έξω από την δύναμή σας. Ο Δίδυμος νομίζετε ότι σας πηγαίνει γιατί είναι πολυγνώστης και επικοινωνιακός, χρειάζεται όμως να βρείτε τις δικές σας ισορροπίες μακριά από τρίτα πρόσωπα. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Τοξότη. Η Αφροδίτη στον άξονά σας θα σας δώσει κάποια δώρα μέσω του συντρόφου σας για αυτό να είστε έτοιμοι να τα πάρετε.


Πηγή: http://www.astrology.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger