E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προβλεψεις Ταρο Οκτωβριου για τα 12 ζωδια

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012


ΚΡΙΟΣ
ΧVΙ ΠΥΡΓΟΣ
Περπατώντας στην κόψη του ξυραφιού
 Γενικά: Αυτό το μήνα να είστε έτοιμοι για κάθε απρόοπτο. Μην εκνευρίζεστε, αν κάτι δεν πάει καλά. Διορθώστε τα λάθη σας και ξαναδοκιμάστε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ξεκαθαρίζετε τους λογαριασμούς σας με τα καταχωνιασμένα βιώματα σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας ταρακουνήσει.
Επαγγελματικά: Όσο και αν είστε απογοητευμένοι από τη εργασία σας δεν είναι καιρός να την εγκαταλείψετε, σκεπτόμενοι ότι έχετε ικανότητες για κάτι καλύτερο.
Οικονομικά: Μια καθυστέρηση μπορεί τελικά να αποδειχθεί σωτήρια για ένα πιο προσοδοφόρο αύριο.


ΤΑΥΡΟΣ
XVIΙ ΑΣΤΕΡΙ
Όλα κατ’ ευχήν
Γενικά: Αυτό το μήνα θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε τα ηνία της ζωής σας και να την οδηγήσετε εκεί που θέλετε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι συνειδητοποιείτε την αξία της επικοινωνίας σε μια σχέση.
Επαγγελματικά: Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας φέρει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για ένα επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί.
Οικονομικά: Προσέξτε αυτούς με τους οποίους συναλλάσσεστε και αποφύγετε να βάλετε χρέη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧVIΙΙ ΣΕΛΗΝΗ
Ακροβατείτε πάνω σε τεντωμένο σκοινί
Γενικά: Αυτό το μήνα βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας. Ακολουθώντας τη διαίσθηση και όχι τη λογική σας θα επιλύσετε ότι σας απασχολεί.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι περπατάτε πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί. Προσέξτε την υγεία σας. Οι αδέσμευτοι μη χαλάτε την καρδιά σας με αντιπαραθέσεις.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μετριάστε την ανυπομονησία και τις υπερβολές.
Μην πιστεύετε σε υποσχέσεις και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
Οικονομικά: Σκαμπανεβάσματα και απρόοπτα, θολώνουν την κρίση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ
Επικεντρωθείτε στο στόχο σας
Γενικά: Αυτό το μήνα όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να έχουν το σωστό προγραμματισμό και να στηριχθούν σε σταθερές βάσεις.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι δίνετε έμφαση στη συντροφικότητα και την αρμονία. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας απογειώσει.
Επαγγελματικά: Κάτι ουσιαστικό συμβαίνει στον επαγγελματικό τομέα. Σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε αυτό το διάστημα θα έχουν μεγάλη διάρκεια.
Οικονομικά: Να είστε μετριοπαθείς στις αγορές σας.

ΛΕΩΝ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ
Ενδοσκόπηση και απολογισμός
Γενικά: Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να πετάξετε από τη ζωή σας ό, τι δεν σας ταιριάζει. Κάντε τον απολογισμό σας και προχωρήστε σε νέα μονοπάτια.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι αρπάξτε την ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί αλλά αποφύγετε τις υπερβολές.
Επαγγελματικά: Ένα σημαντικό σας σχέδιο τώρα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και την οργάνωση.
Οικονομικά: Δείξτε αυτοσυγκράτηση και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ
Ξεκίνημα για νέες προσπάθειες
Γενικά: Αυτό το μήνας οργανώστε το χρόνο σας όσο καλύτερα μπορείτε και μη σπαταλάτε την ενέργεια σας σε επουσιώδη θέματα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα πάρετε μια απόφαση που θα βελτιώσει τη σχέση με το άλλο σας μισό. Οι αδέσμευτοι ερωτευτείτε άφοβα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητα σας.
Οικονομικά: Μια ευνοϊκή περίοδος για τα οικονομικά σας που απαιτεί σύνεση για να σταθεροποιηθεί.

ΖΥΓΟΣ
IV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
Τετράγωνη λογική
Γενικά: Τα χαρακτηριστικά αυτού του μήνα είναι η υπερβολή και ο ανταγωνισμός. Χρησιμοποιείστε τη λογική σας, βρείτε τις ισορροπίες σας και να βάλετε τάξη στη ζωή σας.
Αισθηματικά: Για τους δεσμευμένους επιφυλάσσονται ευχάριστες εκπλήξεις. Οι αδέσμευτοι μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να επισκιάσει το νου σας.
Επαγγελματικά: Στο χώρο της εργασίας σας βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής. Τολμήστε να διεκδικήσετε ότι θεωρείτε ότι σας αξίζει.
Οικονομικά: Ένας αυστηρός προγραμματισμός εξόδων κρίνεται απαραίτητος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Σοφία και ωριμότητα
Γενικά: Η ζωή σας σταθεροποιείται. Αποφασιστικοί και αισθησιακοί, πετυχαίνετε ότι σχεδιάζετε. Αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για επαφές και ταξίδια.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αποφασίστε για τα θέματα που σας απασχολούν από κοινού με το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι κάνετε νέες γνωριμίες και επιδιώκετε ευχάριστες αποδράσεις.
Επαγγελματικά: Η δημιουργικότητα σας είναι στα ύψη. Οι στόχοι σας βρίσκονται σε τροχιά εξέλιξης.
Οικονομικά: Η τάση σας για σπατάλες θα σας βάλει σε μπελάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
VΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Δυο δρόμους έχει η ζωή
Γενικά: Αυτό το μήνα θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα δίλημμα. Αποφασίστε με γνώμονα τη ψυχή σας και απελευθερωθείτε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αντιμετωπίστε την πραγματικότητα και σταματήστε να στρουθοκαμηλίζετε. Οι αδέσμευτοι θα νοιώσετε ερωτική έλξη για ένα αντιφατικό άτομο.
Επαγγελματικά: Σημαντικές ευκαιρίες ή αναθεώρηση μιας συνεργασίας. Ένα ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο πριν από οποιαδήποτε κίνηση.
Οικονομικά: Καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
VIΙ ΑΡΜΑ
Οδηγήστε την άμαξα εκεί που θέλετε
Γενικά: Αυτός ο μήνας σας προτρέπει να εστιάσετε περισσότερο σε κοινωνικές επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ζείτε μια περίοδο σταθερότητας με το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι είστε ερωτευμένοι με την καριέρα σας και όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.
Επαγγελματικά: Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτό το διάστημα θα κρίνουν το επαγγελματικό σας μέλλον. Βρίσκεστε κοντά στην επιτυχία ενός φιλόδοξου σχεδίου.
Οικονομικά: Μέτρο και σύνεση. Δεν είναι καιρός για λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
VIIΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Σταθερότητα στις αποφάσεις
Γενικά: Αυτό το μήνα η επαφή με ομοϊδεάτες κάνει τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Μην παρασυρθείτε όμως από άτομα που κόπτονται να σας βοηθήσουν.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με το σύντροφο σας που θα έχουν αντίκτυπο στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι αποφασίστε τι θέλετε.
Επαγγελματικά: Η επίτευξη σημαντικών στόχων απαιτεί οργάνωση και πειθαρχία. Ευνοούνται οι επαφές με άτομα κύρους.
Οικονομικά: Εύνοια σε κληρονομικά ή τραπεζικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ
ΙΧ ΕΡΗΜΙΤΗΣ
Περνώ και μόνος μου καλά
Γενικά: Αν ακολουθήσετε το δρόμο της οργάνωσης και της πειθαρχίας, θα δείτε τα σχέδια σας να μπαίνουν σε μια σταθερή τροχιά.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ρίξτε νερό στο κρασί σας για να σταματήσουν οι εντάσεις. Οι αδέσμευτοι πιέζεστε από μια πρόσφατη γνωριμία.
Επαγγελματικά: Μια έντονη περίοδος στην εργασίας σας πιθανόν να σας κουράσει. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις αντιπαραθέσεις.
Οικονομικά: Μην υπερβαίνετε τον προϋπολογισμό σας.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger