E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ιδιοκτήτης Μαζεράτι αξίας 325.000 ευρώ προσέλαβε νεαρούς για να καταστρέψουν το αυτοκίνητό του χτυπώντας το με ρόπαλα! (βίντεο)

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013


Ο ιδιοκτήτης μιας Μαζεράτι αξίας 325.000 ευρώ από την Κίνα προσέλαβε τέσσερις νεαρούς για να καταστρέψουν το αυτοκίνητό του χτυπώντας το με ρόπαλα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακή ποιότητα της εξυπηρέτησης μετά την πώληση, που προσφέρει η ιταλική κατασκευάστρια εταιρεία.

Ο ιδιοκτήτης, ονόματι Γουάνγκ, σκηνοθέτησε την καταστροφή της Maserati Quattroporte του στα εγκαίνια μιας έκθεσης αυτοκινήτου στο Τσινγκντάο στην ανατολική Κίνα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τσινγκντάο Μόρνινγκ Ποστ».

Το βίντεο δείχνει τέσσερις άνδρες να βαράνε με… την ψυχή τους το πανάκριβο αυτοκίνητο. Στο τέλος, τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου είναι σπασμένα, η καρότσα του και η μάσκα του βουλιαγμένα και γύρω του υπάρχει ένα πανό που κατηγορεί την ιταλική μάρκα ότι έλαβε κακές αποφάσεις.

Ο Γουάνγκ είχε αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητό του το 2011 έναντι 2,6 εκατ. γιουάν, σύμφωνα με την εφημερίδα, δηλαδή περίπου εκατό φορές τον περυσινό μέσο ετήσιο μισθό ενός κατοίκου πόλης στην Κίνα.

Τα προβλήματα άρχισαν όταν ο Γουάνγκ πήγε για πρώτη φορά το αυτοκίνητο στον αντιπρόσωπο για μια επισκευή: το προσωπικό τον χρέωσε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σαν καινούρια. Ο Γουάνγκ προσθέτει μιλώντας στην εφημερίδα πως το συνεργείο επίσης δεν κατάφερε να επισκευάσει ένα πρόβλημα στην πόρτα του αυτοκινήτου και γρατζούνισε μάλιστα το αμάξωμα.

«Ελπίζω πως οι ξένοι κατασκευαστές αυτοκινήτων πολυτελείας κατάλαβαν ότι οι κινέζοι καταναλωτές έχουν το δικαίωμα να περιμένουν υπηρεσίες ανάλογες της μάρκας», προειδοποιεί ο Γουάνγκ.

Η Maserati China υποστηρίζει από την πλευρά της πως η επιχείρηση και ο αντιπρόσωπος στο Τσινγκντάο απάντησαν στις διαμαρτυρίες του πελάτη. Ο αντιπρόσωπος στο Τζινγκντάο έγραψε στο Weibo, το κινέζικο Twitter: "»υπούμαστε που, πριν καταλήξουμε σε μια συμφωνία, ο ιδιοκτήτης... κατέστρεψε δημόσια το φημισμένο αυτοκίνητο για να προκαλέσει αίσθηση».

Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο, στη διάρκεια της διένεξης «κακοποιοί» είχαν επίσης αναστατώσει τη δουλειά του συνεργείου και είχαν εκφοβίσει το προσωπικό και άλλους πελάτες.

Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη στο κόσμο αγορά αυτοκινήτου, αφού ξεπέρασε το 2009 τις ΗΠΑ. Είναι επίσης μια σημαντική αγορά για τις μάρκες πολυτελείας, επειδή ολοένα και περισσότεροι εκατομμυριούχοι επιδεικνύουν τον πλούτο τους στο τιμόνι των πιο ακριβών μοντέλων.

Το 2011, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, ένας επιχειρηματίας στην ίδια πόλη, το Τσινγκντάο, είχε καταστρέψει τη Λαμποργκίνι του, που του είχε κοστίσει 3 εκατ. γιουάν (380.000 ευρώ), εξαιτίας μιας σειράς από βλάβες που δεν είχε γίνει δυνατό να επισκευαστούν.





Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger